12/06/2011

Stockan Joulu

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Moikka kaikki ja hyvää Itsenäisyyspäivää! :) Oltiin Esan kanssa ihailemassa Stockan jouluikkunoita sunnuntaina. Oli muuten ihanan näköstä, vaikka vettä sato ja muuten oli tosi huono ilma. En ookkaan pitkään aikaan päässy noita ihanuuksia kattelemaan, joten oli kiva käydä pitkästä aikaa siellä. Käytiin vielä illalla amarillossa syömässä puolivuotispäivän kunniaksi. <3 Kerron kaikesta muusta lisää toisissa postauksissa, mutta elossa ollaan ja kivaa on ollut. :)

Oon tosiaan vielä täällä Vantaalla, ja siks en oo ehtinyt postailemaan, mutta aattelin tulla pikasesti jakamaan kuulumisia tänne. Oon täällä vielä huomiseen asti, koska koulua ei oo tällä viikolla ollut. Lisää postauksia tulee sitten myöhemmin kun pääsen kotiin! On ollut ihana viettää mussun kanssa oikeen kunnolla aikaa, ja kohta onkin joululoma niin sillon pääsee taas olee ihanan pitkän aikaa yhdessä <3

Nyt meen ton hömppeliinin kanssa kattomaan telkkaa ja illalla sitten linnanjuhlia! Viettäkää kaikki mukava itsenäisyyspäivä!
Heippa♥

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. moi, kiitti kommentistasi! halusin nyt ilmoittaa tsekanneeni blogis, upeita kuvia! jään langoille :) Liity ihmeessä lukijaks lans:)

    VastaaPoista
  3. Hih aijaa kiva kuulla että liityit lukijaksi! :) täytyypi jossain vaiheessa liittyä itekin lukemaan sun blogia.

    VastaaPoista