12/07/2011

Anniina♥Esa 6kk

Mulle ja mussukalleni tuli sunnuntaina puoli vuotta täyteen! <3 On kyllä ollu maailman ihanimmat puol vuotta ja varmasti tulee vielä olemaan paljon ihanaa edessä :) Rakastan Esaa päivä päivältä enemmän, ja tiedän että tunne on molemminpuoleinen. :) Jokainen meidän yhteinen hetki on maailman parhainta, enkä haluis olla ollenkaan ilman mun mussukkaa! Onneks pystytään näkee suht usein, vaikka ikävä ehtiikin aina siinäki välissä iskee kun on yksin! Mutta tiedän, että meidän suhde ei pieneen välimatkaan kaadu, vaan se vaan vahvistuu siitä! Yhdessä ollaan jo paljon koettu vaikka melko vähän ollaanki yhdessä oltu, mut silti puol vuotta on tuntunu menevän hiiiirveen nopeesti! ;D Vuosipäivää odotellessa..<3
Sunnuntai vietettiin mukavasti kahestaan, käytiin Helsingissä ja Amarillossa syömässä ja oltiin vaan Esan luona. Kuviakin otin hieman, mutta en viittinyt kameraa joka paikkaan raahata mukaan nii siks ei kauheesti kuitenkaan oo kuvamatskuu. :D Tulin tänää kotiin Esan luota ja ylihuomenna taas nähään <3 Ikävä on jo kova, mut onneks ei tarvii olla kauaa yksin! :)


Photobucket
Kulta oli ostanut mulle ruusuja <33 Ja shampanjaa oli kans ;) Kyllä kelpas!


Photobucket
Oli tosi kauniita noi kukat! Olis tehny mieli viedä ne kotiin, mut en oikeen olis saanut niitä missään kuljetettua.. :D


Photobucket
<3


Photobucket
Mä puolestani olin tehnyt meille tollasen kortin, jossa oli meidän yhteiskuvia ja kaikkee muutakin kivaa.. :3 Väsäsin sitä koko illan mut se oli sen arvosta!


Photobucket
Siinä vielä kortti sisältä!


Photobucket
<3 Voiko sulosempaa olla, kun oma kulta aamulla :)) Ei voi jos multa kysytään! Love u.


Photobucket
Ostettiin myös jotain karpalolonkeroa, joka oli kyl aika pahaa mun mielestä :DD Piti vaan ottaa kuva noista hienoista laseista taas.


Photobucket
Esan siskon kissa oli tullut niille, joten sitäkin piti näpsiä :) on se kyllä sulonen myös!

Siinä oikeastaan kaikki kuvat meidän puolivuotispäivältä! Käytiin samana päivänä siellä stockalla tsekkaamassa jouluikkunat yms, mutta ne kuvat lisäilinkin jo aikasemmassa postauksessa! Tähän loppuun on vielä pakko jakaa vähän ruokabloggailua, koska tehtiin aivan parhaita mozzarellatomaattibasilikaleipiä! MUMS

Photobucket
Kuka leikkas ja asetteli nätisti kaikki noi jutut?? HÄ HÄ. No minä tietenki ;) Mussu huolehtikin sit leivän paistumisesta, jotka tehtiin uunissa. :)


Photobucket
Mun sandwich! Elikkäs, paistettiin leipää uunissa joku 5-10 min, ja sen jälkeen voita molemmille puolille ja valkosipulin kynttä hierottiin siinä päällä. Sitte vaan vähän tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa ja ai että on hyvää <33 Naminam :) Ja tosi täyttävää kans :D Meni hyvin päivällisestä !


Photobucket
Nomnom!


Photobucket
Katottiin myös illemmalla elokuva Easy A. Leffa käytiin vuokraamassa uudesta ostoskeskuksesta, joka on ilmestynyt Vantaalle. :) Oli ihan kiva paikka, vaikkakin ihmisiä täynnä kun siellä oli just sillon jotkut avajaisjuhlat :D


Nyt sitten pari yötä viettelen kotona yksin (yhyy..) ja viikonloppuna taas haetaan mussu meille. <3 Ja kohta alkaakin jo loma ja sit ei tarvii murehtii vähää aikaa että millon näkee, hihii ;) Ainii huomenna mulla onkin verikoe, älkää huoliko ei mitään kamalaa oo tapahtunut, perus kontrollia vaan. :D Muttakun mulla on maailman pahin pelko, meinaan pelkään neuloja (siks en omista lävistyksiäkään) niin en tiiä miten selviän... :S onneks se vaan kirpasee kerran, ja sit ohi! Mutta muuta ihmeellistä höpöteltävää tässä ei taidakkaan olla niin meen nyt kattoo BB:n loppuun ja sitte iltatoimille!
Heippa♥


2 kommenttia:

  1. sul o kiva blogi! :-)

    http://lifeisaplayground-byfanny.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kävin myös kurkkaa sun blogin ja se on myöskin kiva =)

    VastaaPoista