12/20/2011

Greetings from Vantaa !

Heidoo! Sori kun on ollut vähän pitempi aika postailuissa, mutta kun oon ollut täällä Esalla ni ei oo malttanut bloggailla.. :D Nyt ois kuitenkin luvassa vähän kuvia meidän viimepäivistä. Ollaan oltu Helsingissä ostelemassa joululahjoja ja tänään oltiin leffassa kattomassa New years eve. Oli kyl ihan hyvä leffa, vaikka ehkä joskus hiukan sekava kun siinä oli niin monta tunnettua näyttelijää :DD Huominen vietetään vielä täällä ja sit ois suuntana oma koti ja joulunvietto! =) En malta odottaa ku pääsee syömää kaikkia ihania jouluruokia ja viettää aikaa perheen kanssa<3


Photobucket
Yritin näyttää järkevältä, mut ei onnistunu... Tän parempia naamakuvia mulla ei oikeastaan ookkaan, joten saa kelvata. :DD


Photobucket
Leffa-asu =) En jaksanut panostaa kauheesti siihen, mitä laitan elokuvateatteriin päälleni, joten vetäsin vaan niskaan ekat vaatteet mitkä käteen sattu.


Photobucket
Ainii ja sori ku kuvat on tälläsia peilin kautta otettuja, oli vähän kiire lähteä sinne teatteriin, joten näppäsin nopeesti pari kuvaa :)


Photobucket
James Martin rules :))) Katotaan aina Esan kanssa noita sen ohjelmia ;D


Photobucket
Lisää lahjojaaa :) Stockalta löysin porukoille ja veljelle lahjat, ja samalla ostin itelleni yhen kivan jutun. ^^ Näätte sen sitten jouluna ;DD


Photobucket
Kuvasin myös vähän kynsiä :) Joululahjaks saan glittereitä ja lisää timantteja ja pari lakkaakin, niin voin sitte tehä lisää näitä ihania kynsiä jee ! Ostettiin mulle myös 100 tekokynnen pakkaus, eli ei tarvii omia nysäkynsiä vaivautuu töhrimään. :)
Voisin muuten joskus tehdä tutoriaalin, miten täntyyppisiä kynsiä tehdään, jos kiinnostaa?? ;)


Photobucket¨



Photobucket
Flamingossa oltiin tänään Esan kanssa kattomassa se leffa. :) Tykkään kyllä tosta paikasta, vaikka väkeä olikin paljon varsinki jumbon puolella! Ihmiset ostelee viime hetken lahjoja ja jouluruokia nii ei ihmekkään että on tungosta!


Photobucket
Ja parasta on tulla nälkäsenä takas murun luokse leffasta, ja alkaa syömään tätä taivaallisen ihanaa kanasalaattia <3 Kuvat ei välttämättä oo houkuttelevia, mutta toi on niiiiiin hyvää! Namnamnam.


Photobucket
On tosi kivaa kiusata kaikkia nälkäsiä näillä ruokakuvilla ;)


Photobucket
Vieköön tää kuva sit ajatukset toisaalle ruuasta :DD Eiks ollakki söpöjä! ;D;D


Tähän loppuun on kyl vielä pakko sanoa ISO KIITOS kaikille uusille lukijoille <3 Teitä on nyt 45 :)) Jee! Sitte kun 50-60 lukijaa tulee täyteen niin voisin toteuttaa jonkun arvonnan tai linkitä-blogisi postauksen! Miltä kuulostais? :)) Laittakaa myös kommentteja ja toivepostauksia mulle, olisi kiva kuulla mitä te lukijat haluatte musta tietää! :)) Tällä viikolla tulee vielä pari postausta, mutta joulun ajan aijon levähtää blogin puolelta. Sitte joulun jälkeen olisi luvassa laivareissu Esan ja parin muun kanssa ;D Siitä lisää myöhemmin!
Nyt meen makoilee ton yhen höpsön viereen, moimoi<3

2 kommenttia:

  1. aivan ihanan näköstä toi lahjapaperi! :) todella kivoja ja hienoja kuvia muutenkin, tykkään! :)

    http://mylifeemma-emma.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) jää ihmeessä lukijaksi ellet oo vielä liittynyt!

    VastaaPoista