12/21/2011

'Joulusiivous'

Heips! =) Esa alko just pelaamaan änäriä nii mulla on aikaa tehdä postaus ;) Aijemmin tänään siivoiltiin, tai no Esa siivos ja mä auttelin sitä vähän. Huomenna kelpaa sitte lähteä takas maaseudulle, kun on täällä paikat kuosissa. Innostuin vähän kuvaamaan kaikkea mahdollista sanotaanko jopa randomia. Otin vaan kameran käteen ja näpsiminen sai luvan alkaa. Lopputulos selviää teille ihan pian! Porukat myös soitteli mulle tänään kun ne oli jouluostoksilla. Pari kivaa juttua on tiedossa joululahjaksi jee <3 En tiedä ehdinkö bloggailla enää ennen joulua, mut katotaan! Huomenna joskus 10 maissa lähetään kohti maaseutua ja sitte varmaa siivoillaan meilläki jos on tarvis ja kaikkea muuta jouluhömpöttelyä olis luvassa. En nyt keksi sen suurempia tarinoita viime päivistä, ollaan täällä Esalla oltu ja sen sellasta. Edellisestä postauksesta varmaan selviskin paremmin, että mitä ollaan viime päivinä tehty. :)


Photobucket
Kamat vähän sekasin huoneessa, kun oli siivous päällä :D Onneks lopputulos näyttää paremmalta!


Photobucket
Näin tää menee meillä: Mies siivoaa ja nainen, noh ilmeisesti kuvaa itseään peilin kautta! No joo ihan ymmärrettävää että asia on näin koska oltiin Esalla, olis ehkä hiemän erikoista jos mä niillä siivoiaisin ;D


Photobucket
Pörrösukat lämmittää jaloissa :) Noissa on jarrupohjat, Esa naureskeli niille mutta musta ne on söpöt :D Mulla ei varmaan muita jarrusukkia ookkaan. Noh ei ainakaa pääse kaatuilee kun viilettää noi jalassa!


Photobucket
Enää pari luukkua jouluaattoon! Jänskää :) Oispa mullaki ollu kindermuna-joulukalenteri, mut onneks sentää Esalla on :D Ollaan vedetty se oikeestaan puoliks kokonaan.


Photobucket
Löydettiin joku uus jaffamaku leffareissun yhteydessä. Veriappelssiini tais olla. Aika jännän makusta pakko myöntää :P Vähän niinku mandariinin makunen fanta, se on ehkä lähimpänä tota makua.


Photobucket
Esan kuuluisat viskitaulut nyt lähikuvassa! <- Melkeen kävis mainoslauseesta toi äskeinen. ;) Media-alalle kuulun selkeästi!


Photobucket



Photobucket

Bling$Bling$
Voisin melkeen blogin uuteen mahdolliseen banneriin jommankumman kuvan laittaa.. :) Saa nähdä millon jaksaisin uutta banneria alkaa väsäämään.. Jos sitä ens vuoden puolella harkitsis.


Photobucket



Photobucket
Sit mä innostuin kuvaamaan lamppuja, ja aika taiteellisia otoksia sainkin aikaan vaikka itse sanonki! Vielä kevyt muokkaus päälle ja voilá! Olisko musta sittenkin valokuvaajaksi? Vai eikös seki liity mediaan jossain muodossa.. :)


Photobucket



Photobucket



Photobucket


Eipä tässä sen kummempia tällä kertaa, huomenna sitten kotia kohti!
Heippa♥

Photobucket
;)

4 kommenttia:

  1. Ihan super ihania kuvia ja muutenki muksa blogi! C: Liityn lukijaks!


    Tsekkaappas munkin blogi, ja liity lukijaks jos tykkäät :)
    http://leijonakuningaslaulu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hihii kiitoksia! :)) joo täytyy käydä tsekkaamassa sun blogi jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
  3. Mahtava blogi ja upeita postauksia! Jatka samaan malliin! =)
    Jos mahollist nii ois kiva nähdä noi sukat paremmi jossai postaukses =)

    VastaaPoista
  4. Mahtava blogi ja upeita postauksia! Jatka samaan malliin! =)
    Jos mahollist nii ois kiva nähdä noi sukat paremmi jossai postaukses =)

    VastaaPoista