12/30/2011

Päivän meikki

Nyt olis taas aika esitellä yks mun tekemistä meikeistä. :) Kyseisen meikin tein tänään ja aattelin ottaa kuvat kun siitä tuli mun mielestä aika kiva. Voisin tehdä saman meikin uutenavuotena, mut pitää viel kattoo... ;) Meikki on tehty siitä paletista, minkä jo edellisessä postauksessa näytinkin.


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



Vähän pronssia,kultaa ja valkoista. Mitäs tykkäätte? =) Ei ole muuten vaikea tehdä! Alotin siten, että laitoin valkosta luomiväriä koko luomelle, pronssia ihan ulkonurkkaan ja häivytin kultasen luomivärin avulla. Aikaa meni pelkkään luomiväriin n. 10 minuuttia, eli ei kovin kauaa.. :)

Muista kuulumisista sen verran, että ollaan taas täällä landella mussun kanssa ja huomenna mennään viettämään parin kaverin kanssa uuttavuotta. :) Mutta musta ei varmaan enään tän vuoden puolella blogissa kuulu, joten hyvät uudet vuodet kaikille! Muistakaa pitää hauskaa, ja suojautua raketeilta! :) <3

4 kommenttia:

  1. Todella nätti silmämeikki! :-) Voi kumpa mäkin osaisin tehdä tuon näköisiä..

    ♥:Anniina

    VastaaPoista
  2. Hihii kiitos, kaima! :) Eikä tuo meikki nyt mitään kauheeta taitoa vaadi kun mäki sellasen osaan tehdä.. :D

    VastaaPoista
  3. voisiksä tehä jonkun meikkipostauksen koska oot niii kaunis ja haluaisin nähä mitä meikkii käytät ja näi (:

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos :) mun on itseasiassa pitäny kerran tehdä meikkipostaus mut kuvista tuli huonoja ni en sit viittiny tehdä. Kyl mun olis tarkotus joskus tehdä meikkipostaus heti ku on kunnolla aikaa! :)

    VastaaPoista