12/01/2011

Inspiration

Heippahei! Ihan alkuun, on varmaan yks asia mitä en oo itestäni vielä täällä blogissa paljastanut, ja se tulee nyt tässä: Olen siis todella kiinnostunut erilaisista silmämeikeistä ja meikkailen usein itseäni vähän rajumpaankin luomiväriin. Joskus saatan vaikka inspiroitua väkertämään silmiini ties mitä hauskaa, mutta niillä meikeillä ei sitten kyllä pahemmin kehtaa ulos mennä! Ajattelin, että haluan jakaa tämänkin puolen itsestäni täällä blogissa. :) Ajatus lähti siitä, kun eilen illalla innostuin meikkailemaan taas vähän rajummin, niin sitten näpsinkin tuloksesta muutamat kuvat ja mietin että hei, taidankin tehdä näistä postauksen!


Joten pikemmittä puheitta enjoy! ;)


Photobucket
Tässä siis naama mistä lähdettiin liikkeelle. Ja voi luoja noita mustapäitä... Pitäisi alkaa kuorimaan taas ihoa, ettei näytä ihan järkyttävältä toi nassu! :DD


Photobucket
Ta-Daa! Ite ainakin tykkään :) En siis tosiaankaan tälläisia meikkejä käyttäis missään ihmisten ilmoilla, mutta joskus on vaan kiva vähän leikkiä luomiväreillä. ;D Muutamassa kuvassa täytyi vähän sensuroida nenää, ettette järkyty!


Photobucket
Sit vielä simmu kiinni. :)


Photobucket

Kokeilin myös miltä näyttäis ilman salamaa kuvat!

Photobucket


Photobucket
Pahoitteluni tosta nenäsensuroinnista.. Ymmärtäisitte paremmin, jos näkisitte sen katastrofin mitä mun naamassa tapahtuu. :D:D



Mitäs tykkäätte mun meikkaajan taidoista? Jos noita voi edes taidoiksi kutsua :DD
Tää oli vaan tämmönen nopea päivitys, nyt meen suihkuun ja kattoo bbtä! heippa♥

2 kommenttia:

  1. ompas ihanat noi silmämeikit! tykkkään ihan valtavasti tästä sun blogista! varsinki toi videopostaus oli tosi kiva :)

    http://kiasblogjustgowithit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hihi voi kiitos :)! Kiva kuulla, että tykkäät! Mä käyn kans kurkkaamassa sun blogin jossain vaiheessa.

    VastaaPoista