11/22/2011

Uudet kynnet ♥

Heippa! Kuten jo eilen vinkkailin niin tein tänää uudet kynnet =)) Lopputulokseen oonkin enemmän ku tyytyväinen ! Mulla ei oo ollut tekokynsiä piiitkään aikaan joten menee taas hetki että tottuu näihin. Ostin siis ihan normaalit tekokynnet joissa ei ollut mitään valmista lakkausta. Tein tänää itse lakat ja voin sanoo et oon enemmän ku tyytyväinen. En oo varmaa koskaan tehny näin ihania kynsiä itelleni (:


Photobucket
Lakat joita käytin näkyy tässä! Toi pinkki on eilen ostamaa piirtolakkaa ja tossa sivussa viel kynsiliimat :)

Photobucket
Kävin tänää hakee seppälästä tämmösen timanttikokoelman, ku inspiroiduin vähän. :D Makso 7 euroa noin.


Photobucket
Ja tälläset sain aikaseks! Netistä löysin samantyylisen kuvan ja sit innostuin tekee noi.
Tekovaiheesta sen verran, et ekaks laitoin sinitarraa hammastikkujen päähän ja laitoin kynnet niihin kiinni. Sitte basecoattia ja annoin kuivua. Piirtolakalla tein ton ranskalaisen manikyyrin jota taivutin alemmas vasempaan kulmaan. Sitte valkoset pisteet nuppineulalla ja taas kuivattelin. Lopuks liimasin timantit pakkauksessa olevan liiman ja semmosen muovisen tikun avulla mikä tuli kans pakkauksen mukana. Sitte kynnet kätee tottakai kynsiliimalla ja kirkasta lakkaa lopuks kun kynnet on jo kädessä. Ite annoin lakan kuivua kynsissä aina 20 min. ennenku aloin tekee seuraavaa vaihetta eli onhan toi melko hidasta hommaa :D
Mutta oon tosi tyytyväinen <3

Photobucket
Tässä kynnet ennen lakkausta.... Epätasaset ja rumat :D

Photobucket
Ja jälkeen ! <3 Oon täällä jonku puoltuntia koht vaa tuijottanu näitä :D Oon ihan in love!!

Photobucket

Nää kynnet on muuten aika helppo tehdä iteki kunhan on vaa oikeat tarvikkeet. :) Itelläni meni pari tuntii aikaa teossa. Oon aina tykänny lakkailla kynsiä mut omat kynnet ei koskaan tahdo kasvaa ni tekokynsiä ja toisten kynsiä on kiva lakkailla. :D Käytin tota sinitarratekniikkaa sen takia ku omaa kätee on musta vaikee lakata itse. Siks tekniikka oli ku ois toisen kynsii lakannu =) Oli ainaki henkilökohtasesti helpompaa !

Photobucket
<333

Photobucket
Ostin viikonloppuna uuden Hello kitty pezin :)) Noi on niin sulosia !


Mitäs tykkäsitte mun uusista kynsistä? ;)
Nyt meen kattoo BB:tä! Heippa <3


2 kommenttia:

  1. Kiitti! =) Tykkään kyllä iteki, ja onneks tosta pakkauksesta jäi kynsiä jäljelle niin voin vielä lakkailla niitä ;D

    VastaaPoista