11/09/2011

NailsNailsNails

Hellureeei :)
Vietettiin tänään tyttöjen iltaa/päivää Anskun, Miran ja Millan kanssa. Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa porukalla ja jutskailla tyttöjen juttuja! ;) Ja mullahan oli tänään siis vapaapäivä, joten sain nukkua pitkään <3 Kyllä kelpas :)) Tein tytsyille kynnet, kun tykkään niitä tehdä ja väsäsin samalla itelleni kans uudet kynnet.


Photobucket
Anskulle tein pinkkejä ja mustia pisteitä, jotka pistelin lyijykynän avulla ;DD Tarvisin varmaan jotai kunnon kynsityökaluja joskus...

Photobucket
Näistä tuli kivat! Voisin joskus itelleniki kokeilla tätä lookkia ;D

Photobucket
Millalle tein samanlaiset 'lehdet' niinku itelleni sillon kerran. :) Jätettiin vaan ne pisteet sieltä alhaalta pois, koska millalla oli toi oma pohjalakka jo kynsissä, eikä sillä ollut sitä samaa lakkaa mukana.

Photobucket
Mäki haluun tommosen pohjalakan! ihanan värinen. :)

Photobucket
Miralle puolestaan tein tälläset pinkkivalkoset. :) En osaa itelleni oikeen tehä kunnollista vinoviivaa, mut osaan tehä toisille paljon paremmin kaikkia lakkauksia. :D Näistäki tuli kivat!

Photobucket
Pitäs ostaa piirtolakkoja, joissa on se ohut kärki jonka avulla voi väsätä paremmin kaikkia kivoja kuvioita kynsiin.. :)

Photobucket
Omat kynnet! Ihan perus mustaa lakkaa ja kynnen kärjessä vähän violettia glitteri lakkaa ;D

Photobucket


Photobucket
Sain myös uuden kynsilakan poistoaineen pari päivää sitte. :) Ihanaa kun tossa ei oo asetonia, niin ei mee kynnet ihan pilalle kun ottaa lakkoja pois!

Nyt on ainaki tytöillä kivat kynnet :)) Voisin ruveta joskus tekee niitä ihan rahasta muillekki ku läheisille... :) Olis ainaki hyvä lisätienesti !


Photobucket
Huomasin tänää aijemmin, että maa on ihan huurteessa!! Talvi tulee kovaa vauhtia yhyy. :( noh ainaki pääsee laskettelee :D


Photobucket
Pimee tulee ihan liian nopeesti :P nää kuvat on joskus 4 jälkee otettu.. Ja tuntuu, et ois kello jo jotain 8 illalla. Ihan tyhmääää, haluun et on kesä :D

Photobucket



Vielä kaks päivää pitäs jaksaa koulussa huhkia, niin sit tulee se pitkään odotettu viikonloppu! Ja mun viikonlopusta tuleekin ihan erityisen kiva, koska kaveri täyttää 18 perjantaina eli 11.11.2011!! :D Ihan sika hauskana päivänä sen synttärit. Nii mennään juhlimaan niitä, ja tottakai saan Esan tänne taas niin seki on ihanaa <3
Nyt pitäs alkaa valmistautua kohti salia.. Heippa :)♥

2 kommenttia: