11/28/2011

Missä lumi?!

Moikka! Uusi viikko on taas polkaistu käyntiin, noh ehkä ei parhaimmissa tunnelmissa, mutta kuitenkin. Aamulla oli viimeinen koe, eli matikankoe, joka oli ihan ylitsepääsemättömän vaikea! En varmaan pääse koko koetta läpi, mut toivotaan parasta. Sitte tulin koulusta kotiin ja alko nukuttaa ihan kauheesti, mut onneks pysyin jotenki hereillä. Yöllä en saanut unta ja näin vaa painajaisia, eli en oo nukkunu juuri ollenkaan.. Ja ikävä paino myös mieltä. :/ Mutta eiköhän tää viikko ala menee parempaa päin nyt ku maanantai melkein loppupuolella!


Tässä vähän tän päivän kuvailuja:

Photobucket
Hei c'mon ootteko oikeesti miettiny, et kohta on joulukuu ja tuolla ulkona ei oo lumesta tietoakaan! Ärsyttää ihan sikana, kun aamuisin niin pimeetä, ettei meinaa eteensä nähdä ja sit kun koulusta pääsee ni sama juttu. Lumi tois ees vähän valoa tänne Suomen harmauteen ja piristää muutenki. Mut ei... En muista millon viimeks ois ollu tällee että joulukuussa ei oo satanu lunta. Parina viime talvena lumi tuli jo aikasee marraskuussa ja sitä oli ihanan paljon!


Photobucket
Niin tylsän näköstä tää syksyinen maisema.. Vihaan syksyä yli kaiken ja voisin mielelläni poistaa sen vuodenajoista jos pystyisin! Talvi ja kesä on mukavia aikoja ja kevät kans :) Mut tää pimeys on jotain niin kamalaa.. Masentaa ainakin mua ku auringonvaloa näkee kerran 2 viikossa.


Photobucket
Samaa harmaata jokapuolella. Voi kiltti luontoäiti, voisitko mitenkään antaa meille sitä valkoista ihanaa lunta mahdollisimman pian! Valkoinen joulu kyllä pitää olla, sillä joulu ei ole sama ilman lunta.

Photobucket
Pihalla vielä puutarhakeinu, mutta seki pitää kohta roudata pois. Ikävä kesää ja aurinkoa.


Photobucket
Onneks sisällä alkaa jouluinen tunnelma jo näkyä :) Kyntteliköt, ja kaikenmaailman kynttilät on ihania tunnelmankohottajia <3 Tykkään ite poltella kynttilöitä melkein aina!


Photobucket
En tajuu miten kaikki onnistuu ottaa kivoja peilikuvia, mut sit kun mä yritän niin lopputulos on tää: En tiedä missä on vika, mutta jos jollain olis jotain vinkkejä niin saa kyllä tulla kertomaan. :D


Photobucket
Vähän lähikuvaa mun freesistä lookista. En jaksanu pahemmin panostaa koulua varten, kun olin siellä vaan kokeen ajan. Katotaan jos sais asukuvia sit joku toinen päivä kun jaksaa oikeesti miettiä mitä päällensä laittaa eikä vaa vetäse päällensä niitä vaatteita, jotka ekana osuu kohdalle..


Photobucket
Yritin vissii olla taiteellinen. Tässä kuvassa jopa näyttää et olis parempi ilma, mut totuus oli kyllä että ei ollu. Kävi se aurinko vissii moikkaamassa jonku parin minuutin ajan mut sit se meni takas noiden kakkapilvien taakse... Ihan tyhmää.


Photobucket
Ja loppuun vielä erittäin 'hehkeitä' naamakuvia mitä näpsin tylsyyttä tappaakseni. :D En kyllä jaksanu pahemmin mitään tehdäkkää, että ihan kiva kun oli tää maanantai tällä laiskottelupäivä. Huomenna alkaakin jo uus jakso, niin vois vetää taas sen skarppi-nappulan päälle ja ainakin yrittää olla reipas loppuviikon!


Photobucket
Skarppauksesta karppaukseen, sovittiin mussun kanssa että jos alotettais karppaus joulukuun alusta jouluun asti, niin sais sitte mässäillä jouluna ilman sitä katumus-tunnetta. Torstaina sit pitäis ruveta elää salaatti ja lihalinjalla, jos sopimusta noudatetaan! Ja mähän olen sanojeni mittainen, joten otetaan haaste vastaan. :) Puolivuotispäivänä eli 4.12 kuitenkin aijotaan sallia hiilarit, sillä merkkipäivänä ei pidä tiukkailla ruuan suhteen! Onneks nyt vaan vajaa kuukauden karppiputki, sillä meinasin jo kyllästyä sillon kun kuukaus oltiin putkeen. :D Meinasin jopa pari kertaa sortua hiilareihin, mut onneks olin vahva!


Photobucket
Tänään just muistinki kivan jutun. Me mennään keskiviikkona koulun kanssa käymään studia-messuilla helsingissä. :) Parasta tässä on se, että Esan koulu on ihan sen messukeskuksen vieressä, eli se pääsee luultavasti moikkaamaan mua sillon! Vaikka ei kauheen kauaa ehditäkkään sillon hengailla, niin kyl se varmasti piristää viikkoa kun saa nähdä toista ees hetken ajan. :)) Toivotaan, että pystytään näkee sillon.


Photobucket
Kyl tässä jo alkaa tulla positiivisempia aatoksia mieleen, vaikka aamulla tuntuki ihan liian vaikealta herätä ylös ja jaksaa polkasta viikko käyntiin. Nyt se on tehty ja huomenna jo tiistain puolella! Ootan ens viikonloppua jo kovasti, ja mulla onkin pari megahyvää suunnitelmaa, mitä aijon keksiä mun ja Esan puolivuotispäivän kunniaksi! ;) Niistä kuitenkin lisää sit myöhemmin.



Tällänen maanantai-vuodatus tällä kertaa. :D Ei voi kukaan olettaa, että multa lähtis maanantaina mitään jeejee tekstiä, kun en todellakaan semmosilla fiiliksillä yleensä ole. Katellaan sit loppuviikosta kun on saanu tän viikon pois alta! Onneks uusi jakso alkaa, eli aineet vaihtuu niin se tuo jo vähän piristystä päiviin. Vaikka niihin aineisiin kyllästyy nopeesti, mut yritän kovasti olla reipas. :) Ja olkaahan kaikki muutkin reippaita vaikka syysmasennusta onkin ilmassa!
Heiheii♥






4 kommenttia: