11/27/2011

Rasvaa naamaan !

Moi! Elikkäs kaikki on varmaan huomannut, että talvi tulee kovaa vauhtia (no sitä ei välttämättä huomais ku ulos kattoo, kun ei lunta näy) niin ilmat alkaa viilentymään ja kuivenemaan! Ainakin mun nassu ja kroppa vaatii rasvausta heti kun ilmat viilenee, ja mulla onkin melko paljon rasvoja mitä käytän. Ympäri vuoden tuotteita multa löytyy myös, mutta rasvojen määrä lisääntyy melkein puolella kun talvi tulee. Varsinkin naama tarvii kovasti rasvaa, ettei siihen tuu sellasia kuivia läikkiä. Tässä olis siis mun lempirasvoja, jotka tekee ainakin mulle ihmeitä :)!


Photobucket
Elikkä ekaks olis Herbinan vartalovoide. Purkki on tosi sulonen ja tuoksu on ihanan marjainen <3 Vadelmanektarin tuoksuista pitäis kai olla :D Kosteuttaa ihan hyvin ja iho pysyy sileänä pitkään :) Ainoa miinus se, että iho kuivuu melko hitaasti ja jää tahmaseks pitkäks aikaa ku rasvan lisää. Voi toki olla sekin syy, miksei tahdo kuivua kun rasvailen melkein joka ilta mun ihoa..


Photobucket
Artistryn vartalovoidetta käytän kanssa, mut lähinnä jaloille. Rasvan koostumus on tosi paksua, joten sen takia en sitä pahemmin jaloista ylöspäin tykkää lisäillä. Tää muuten tekee myös kantapäistä ja varpaista pehmeät! Paljon rasvasempi kun toi herbina. Tuoksu on kans miellyttävä, mutta tykkään herbinan tuoksusta enemmän, kun tän tuoksu on ehkä enemmän vanhempaan makuun.


Photobucket
Sitten olis Nivean käsivoide. Purkki on mukavan kokonen, eli tän saa sujautettua kivasti laukkuun, nii voi koulussa ja muualla lisäillä jos kädet kuivuu! Tää tuote kuivaa melko nopeasti, mikä on hyvä ominaisuus käsirasvalle, ku jos kuivumisessa kestäis kauheen kauan niin ei pystyis koskee mihinkään ilman et joka paikka olisi rasvassa. Tuoksu on raikas, aika niveamainen. :D Kun kaikki nivean rasvat meinaa tuoksua samalle, niin ei toi niistä muista kovin eroa.


Photobucket
Aqualan plus on semmonen ympärivuoden tuote, mut kyl tätäkin talvella tulee käytettyä enemmän! Ainoa huono puoli on se, että tätä ei saa normaalikaupoista vaan mitää tilata orionilta tai käydä apteekista ostamassa. On myös kalliimpi verrattuna edellisiin. Mut tätä voi käyttää (ainaki ite joskus käytän) meikinpoistoaineenakin, koska tää poistaa sekä silmämeikin, että muun naaman tosi hyvin! Ja sen jälkeen tätä voi laittaa kuivaan naamaan kosteutta antamaan. Ei tuoksu juurikaan miltään, on siinä semmonen pieni tuoksu, mutta melko hajuton. Tykkään siitä, että tää on tosi kosteuttava eli kelpaa naamarasvaks tosi hyvin. :)


Photobucket
Sit mennäänki huulirasvoihin, joita mulla on vähän liikaakin :DD Tässä kuitenki muutama lemppari! Ekaks vaseliini, joka on siis sisältä roosanvärinen. Tää kuuluu mun lempihuulirasvoihin, koska vaseliini on huulille varsinki tosi hyvä sen rasvasuuden vuoks ja tossa on sellai mieto punanen väri, mistä tulee huuliin vähän kiiltoa ja punaa. :) Noi pikkupurkit on myös söpöjä ja käteviä eli ne saa melkein minne vaan mukaan. Oon näköjää tylsyydessäni tota purkkia raaputtanu jollain :DD ups.


Photobucket
Sitte mun ykköslempparihuulirasva eli Bevita R ! :) Tätä yleensä lisään aina ennenku meen nukkumaan, koska tää on super rasvainen ! Tätä saa harmiks kans orionilta, eli ei voi joka kaupasta ostaa. Mut on kyllä tosi hyvä tuote. Tää maistuu hassulta, joten jos eksyy suuhun tätä rasvaa niin sit ei oo kauheen kiva :D Muuta negatiivista ei kyllä tuu mieleen.. Jos illalla lisää tätä rasvaa, niin aamullaki huulet viel ku vastarasvatut.


Photobucket
Sitten toinen huulirasva, mitä äiti aina meille ostaa, en tiedä mistä. :D On kuitenkin tällänen perus putkilohuulirasva, ja näitä pitää löytyä joka ihmisen kodista! Mulla on noita putkiloita varmaan 2, toinen meikkipussissa ja toinen laukussa. Noita vois olla kyl vaikka 10 nii ei aina tuppais häviimään :D Toi rasva sisältää vissiin myös E-vitamiinia, en kyllä ainakaan ite oo huomannu että se mitenkää erikoisen vitamiinirikasta olis, mut ei se varmaan oo tarkoituskaan.. :DD


Photobucket
Sitten vielä sibicort, jota käytän jos huulet on superrohtuneet ja kaipaa oikeesti jotain vähän hoitavempaa tuotetta. Varsinki talvisin mun huulet rohtuu tosi herkästi, niin laitan usein aina yöksi tätä huuliin. Sibicort on hyvä rasva myös ihottumien ja muiden ihon vaurioiden hoitoon. :) Apteekista saa tätäkin tuotetta! Ps. en tiiä miks toi tuubi on noin kärsineen näkönen. :D


Photobucket
Pakko hehkuttaa tähän väliin tota Plain Jane-ohjelmaa :D Seuraako kukaan muu? Ihan sika hyvä!! Katon melkein aina sen, kun se tulee. :) Ja toi Louise on niin kaunis ja muodikas <3


Photobucket
Tässä viel pari kuvaa viikonlopulta. :) Lauantaina käytiin mussukan kanssa saunassa, ja syötiin herkkuja ! Oli mukava viikonloppu ja odotan ens viikonloppua tosi paljon <3 Oon Vantaalla 4 yötä, koska tiistaina on joulupäivä ja meille tulee sunnuntaina täyteen puoli vuotta. Aika menee kyl tosi nopeesti! Mutta on ollu kyllä elämän ihanimmat puoli vuotta <3


Photobucket
Nappasin kuvan Esasta ku se jo alotti napostelee ;D Porkkanat sopii tosi hyvin dippien kanssa! Mut onhan ne sipsit silti parhaita... :)


Photobucket
Meidän sipsipussissa oli tosi isoja sipsejä! Tollasia mikä kuvassa näkyy oli ihan sikapaljon :DD En tiedä miks tästäkin piti hehkuttaa, mut yleensä ne on semmosia tylsiä pieniä.


Photobucket
o-ou huomenna matikankoe! :( Aihe on tosi vaikea, enkä tiiä miten selviän tosta kokeesta.. No jos hylätty tulee, niin sit meen uusimaan eihän siinä muutakaan voi. Oon yrittänyt jotenki harjotella noita juttuja, mut ei kyl meinaa mennä mun päähän noi ;o Toivotaan parasta, että pääsisin läpi ni ei tarvis stressaa tosta sit enää myöhemmin!!


Mutta ei tässä kummempia tällä kertaa. :) Kohta meen suihkuun ja tutimaan yksin koska muru lähti takas kotiin tänää ! Yhyy :( Onneks viikko menee nopeesti koulussa ja sit pääsee taas viettää 4 ihanaa yötä Vantaalle <3
Heippa♥



3 kommenttia:

  1. sulla on tosi kiva blogi, jota on mukava lukea ! (-:

    iidaslittlemushrooms.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiva kuulla että tykkäät lukea mun blogia :))

    VastaaPoista
  3. Oon jo jonkin aikaa metsästänyt uutta ja sopivaa talveen sopivaa voidetta. Sain postauksestasi paljon vinkkejä, kiitos siitä! ♥

    Ihanaihana blogi sinulla muutenkin ;)

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista