4/02/2012

Oi kesä tule jo!

Heipsan kaikki ! :) Uusi viikko taas käynnissä, jeejee! Mun piti kuvata teille videopostaus perjantaina, mut unenlahjat voitti ja nukuin melko pitkään.. Se kostautu sit kuitenki aamulla ja mulle tulikin kiire! Piti siivota huone ja tehdä omat aamutoimet ja sitten lähdettiinki jo hakemaan mussua juna-asemalta meille. Oli kiva viikonloppu, ja tällä viikolla tiedossa 4 yhteistä yötä yhdessä pääsiäisloman ansiosta jee <3 Viikonloppuna ei tehty mitään ihmeempiä, vuokrattiin leffa Change-Up. Se oli tosi hauska. :) Sitten vaan oltiin ja köllöteltiin toistemme viekussa. :) Meille tulee keskiviikkona jo 10 kuukautta täyteen! Kohta vuosi ollaan oltu yhdessä. Nopeasti menee aika, ja on ollut kyllä elämäni parasta aikaa. <3 Olen kyllä ikuisesti kiitollinen siitä että oon tutustunut niin ihanaan poikaan! :) Hihi.

Mun hyvä kaveri Sofia oli tänään meillä ja päätettiin kuvailla. Tehtiin aika dramaattiset meikit toisillemme, ja saatiinkin tosi kivoja ja hieman erilaisia kuvia otettua. :D Sen jälkeen mentiin yhdessä salille, jossa oltiin noin. 1,5 h. Kyllä on lihakset taas jumissa huhhuh! Tulin 6 jälkeen kotiin ja loppuilta onkin mennyt noita kuvia ladatessa ja muokatessa.


Photobucket
Aika sininen meikki mulla. :D Sofia taiteili. ;) Mun mielestä on aivan ihanaa joskus laittautua oikeen semmoseks erilaisen näköseks kun arkisin, ja kuvailla. Varsinkin jos lopputulos on hyvä niin sillon tulee onnistumisen tunne. :D



Photobucket
Ulkonakin käytiin kuvailemassa. Ja joo oli hiukan kylmä!


Photobucket



Photobucket
Ps. eiks ookkin kiva kun huomaa aamulla et lunta on satanut sen 10 cm? Täällä lumisade on jatkunut koko päivän oikeestaan.. Haluis vaan auringonpaistetta ja hyviä ilmoja että lumet sulais ja kesä tulis! Ei todellakaan oo tervetullut tämmönen takatalvi.



Photobucket



Photobucket



Photobucket
Jee vihdoinkin sisällä lämpösessä. :)



Photobucket




Photobucket




Photobucket




Photobucket
Tässä yks kuva, jonka Sofia muokkas. :)

Semmosia kuvia, mitäs tykkäsitte? :)

Hain muuten korkeakouluihin eilen! Vihdoinkin nekin alta pois jee. :D Hain Lahteen ja 2 eri kouluun Helsinkiin. Toivottavasti jostain tärppäis! En haluais pitää välivuotta, vaan haluan opiskelemaan niin pian kun mahdollista! Täytyy vaan alkaa hyvissä ajoin lukemaan pääsykokeisiin. :P Just kun se ylppäreihin pänttääminen loppu, niin toinen luku-urakka alkaa.. voivoi :D

Huomasin, että mullahan on kohta jo 80 lukijaa täällä blogissa, jee. <3 Tosi ihana nähdä, että niin monet ihmiset jo seuraa mun blogia. :) Kiitos kovasti kaikille lukijoille, ootte parhaita. :)
Mutta nyt tämä tyttö menee kohti untenmaita, että jaksaa huomenna taas! Heido.♥


8 kommenttia:

  1. Onko sulle koskaan sanottu että näytät vähän Salkkareiden Heidiltä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä vissiin ensimmäinen, kuka mua vertaa siihen. :D Empäs oo itsekään moista asiaa tajunnu, hehe !

      Poista
  2. Hienot meikit ja nättejä kuvia :) Erityisen ihana tuo missä oot kyykyssä katse tohon lyhtyyn päin! Tee video :P

    vanityclouds.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia! :) Se on myös mun yks lemppari kuvista. ;D Yritän saada tällä viikolla kuvattua videota!

      Poista
  3. ihana meikki! :)
    http://fighter-of-life.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniita asukokonaisuuksia! :)

    VastaaPoista