3/29/2012

Best Friend Day

Tänään näin pitkästä aikaa ihan ajan kanssa mun parasta kaveria, Miraa. :) Oltiin sovittu, että nähdään tänään ja menin niille yhden maissa. Käytiin kahvilla ja sitten oltiin vaan, eikä mitään ihmeempiä tehty. :D Mut oli kyl mukava nähdä sitä muutenkin ku koulun merkeissä! Harvemmin on sellasia vapaita hetkiä, millon ehtii nähdä kavereita kunnolla. Mut onneks nyt tässä 'lomalla' ehtii! Varmaan ens viikollaki tehdään jotain jos aikataulut menee yksiin.

Ja huomenna on jo perjantaaaai! :) Whipii! Esa tulee meille 1 maissa ja mennään hakemaan se lahdesta, niinku aina. Sitten eessä on taas ihana viikonloppu kullan kainalossa. <3 Kelpaa. :)


Tässä olis vähän kuvia tältä päivältä:

Photobucket
Perhepotretti :DD Meillä on tällanen melkein samanlainen kuva parin vuoden takaa, missä ollaan minä mira ja nelli-koira. :) Tänään täyty sit ottaa päivitetty versio siitä ! ;)


Photobucket



Photobucket
Miks oon noin pelottavan näkönen :D:Dd


Photobucket
''Kuvatkaa muakin!!''


Photobucket
Sit vähän lisää yhteiskuviaa. :)


Photobucket



Photobucket



Photobucket
Nellu-hauva siinä söpöilee. :)


Photobucket
Käytiin kävellen kahvilla yhellä huoltoasemalla, mikä on ihan lähellä Miran kotia. :) Samalla kun käveltiin, niin näpsittiin pari asu-kuvaa!


Photobucket
Huivi: En muista mistä ostettu :D:D
Takki: GinaTricot
Farkkulegginsit: Pieces
Kengät: Dinsko
Laukku: GinaTricot


Photobucket
Mulla oli niin hurja ilme, että oli pakko vähän sensuroida.. :D


Photobucket
Meidän käsitys 'kahvilla käymisestä' Eli siis pillimehut ja pullat! :D Mutta oli kyllä hyvää mums. :)


Photobucket
Kotona otin pari naamakuvaakin


Photobucket
On kyl ihanaa nyt kun ei tarvii murehtia mistään koulujutuista, niin saa vaan rentoutua ja tehdä sellaisia asioita, mistä itekin nauttii. Viikonloppuna varmaan haen korkeakouluihin, ja sit alkaakin taas pänttääminen, tällä kertaa vaan pääsykokeisiin. :D Jännittää että pääsenkö ees minnekään mut toivotaan parasta. :)


Photobucket
Täytyy nyt vaan nauttia näistä päivistä, jolloin ei tarvitse tehdä mitään stressaavaa, vaan oikeesti olla vaan ja nähdä kavereita! Ja huomenna pääsee viettämään stressitöntä viikonloppua mussun kanssa, mikäs sen mukavampaa. :)


Photobucket
Mulla oli muuten päällä toi JC:n raitapaita ja Ichin karvaliivi. Meinas tulla kylmä ulkona kun alko sataa vettä kun käveltiin pois sieltä kahvilta.. Mut onneks selvisin kotiin asti. :D Illemmalla kävin vielä salilla ja pyöräilin sinne ja takasin! Siinä tuli hyvin päivän liikkumisetki suoritettua. :)


Photobucket
Ja jaksoin aamulla meikata taas ajan kanssa, eli laitoin tota sinistä luomiväriä alaripsien alle, ja sitten tein rajaukset ylös. Välillä on vaan niin ihanaa laittautua kunnolla ajan kanssa. :) Joskus taas ei jaksa ollenkaan panostaa meikkaamiseen tai pukeutumiseen, mut välillä tulee sellasia hetkiä että ihanaa kun on aikaa rauhassa tehdä ja sillon myös tulee tehtyä vahvemmat meikit.

Huomenna voisin kuvata videon teille, koska munhan piti sekin tehdä tässä pari päivää sit mut en oo ehtinyt.. Koska mulla ei varmaan muutakaan postailtavaa huomenna oo niin voisin yrittää ehtiä kuvaamaan sitä videota!
Mutta nyt heipat ja huomiseen.♥


2 kommenttia:

  1. http://mirasieni.blogspot.com/ <--- siinä ois mun blogi jos kiinostaa :) jään mielelläni lukemaan tätä blogii tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voij kiitos kiva kuulla :) Käyn tsekkaamassa sunkin blogin!

      Poista