3/05/2012

Uutuuksia!

Tänään on kyllä taas ollut maailmankaikkeuksien tylsin päivä! Oon vaan istunut kotona lukemassa matskua, mut onneks sentään pääsin salille illemmalla ni sai ajatukset hetkeks pois lukemisesta. :D Oon monena aamuna heränny kauheen ahdistuneena, koska ylppärit lähestyy huimaa vauhtia! En tiedä selviänkö matikasta, koska oon ollu siinä aina melko huono.. Mut toivotaan parasta ja pelätään pahinta, eikös se niin mee!

Mutta se siitä kouluangstista, en jaksa kiusata sillä enää teitä lukijoita. :) Viime päivinä aurinko on ollu ihanasti esillä, harmi vaan ettei tänään päässyt nauttimaan tosta supernätistä päivästä. Noh, jos huomenna ehtis lenkillä käydä niin olis aika kiva.. Ja tottakai sit illemmalla salille rehkimään, niinku tänäänkin. :D Zumban jälkeen polvi oli vaan vähän kipeä, mut toivottavasti huomenna olis jo paremmassa kunnossa..

Sain pari uutta paitulia flamingo-reissulta, ja voisinkin ne näyttää tähän väliin. :-)


Photobucket
Ekaks tällänen merimies henkinen paita. Oon tykästyny raitapaitoihin, ja tää onkin aika kiva. :) Makso 24.95 Materiaali on mukavan ohutta, eli menee hyvin lämpimilläkin keleillä!


Photobucket
Kiva yksityiskohta nuo kultaset napit ! :)


Photobucket
Sitten tällänen pitsitoppi. Tääkin aika keväinen asu, mutta eiköhän tätä voi jonkun neuleen kanssa myös pitää. :) En muista hintaa, koska heitin hintalapun roskikseen enkä viitti sitä mennä sieltä kaivelemaan..


Photobucket
Sitten taas raitulipaituli! Tää on kokoa L mutta menee hyvin esimerkiks kotipaitana, koska on aika löysä. :) Mulla ei kauheesti kotivaatteita ookkaan, eli tää on kiva lisäys jos haluu heittää jotain rentoa päälle.


Photobucket
Selässä tommonen vetskari!


Photobucket
Äiti on ostanut Kevin Murphyä lisää meille :) Ihan huippu hiustenhoitomerkki, suosittelen lämpimästi! Nyt on shampoon ja lämpösuojan lisäksi toi muotovaahto.


Photobucket



Photobucket
Sit vähän ruokakuvia! Välipalaks sulatin mustikoita ja heitin ne mansikkajugurtin sekaan. :) Hyvää ja yksinkertaista, me like! Varsinkin jos ne mustikat on vähän kohmeessa vielä eikä ihan sulaneita ;D nomnom


Photobucket
Salin jälkeen iskä oli paistanut lohta ja lohkoperunoita, mutta mun teki mieli tehdä lohesta salaattia! Ja hyvää oli sekin<3 Lohisalaatti on kyl yks mun lemppareista heti kanan jälkeen. :)


Photobucket
Voi että toi sää oli ihana <3 Ois vaan kovasti halunnut mennä ulkoilemaan, mut mun omatunto käski mun pysyä sisällä lukemassa, grr.. :D No saimpahan edes yhden matikankirjan tänään luettua..


Photobucket
Huomenna kyllä lenkkipolku kutsuu!


Photobucket
Miau! <3 Loppuun vielä tämmöstä söpöilyä :) Ei oo kiva herätä yöllä, kun tuo vauva tulee ikkunalle tömistämään niin pakko päästää se sisälle. :D Ykskin yö 3 kertaa herätti... Mut on se silti ihana. <3

Heipsan♥


7 kommenttia:

  1. tosi kivoja ostoksia(= onks toi pitsitoppiki vilasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo noi kaikki 3 paitaa on Vilasta, unohtu tekstissä mainita se. ;D

      Poista
  2. Ihana blogi sulla :) Jään mielelläni lukemaan tätä :)
    Tässä ois mun blogi osote se on vähän kesken mutta yritän saaha sen kuntoon tällä viikolla :) http://mirasieni.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiva kuulla että jäit lukijaksi! :-) täytyy käydä kurkkaamassa sunkin blogi!

      Poista
  3. Ihana tuo ensimmäinen Vilan paita! :)

    http://mias-moment.blogspot.com/

    VastaaPoista