4/04/2012

Videota ja uutuuksia

Tän päivän kuulumiset tuleekin hyvin tossa videolla, niin en ala sen enempää höpöttämään tälleen tekstin muodossa. :D

Kauheen näkönen oon ku just tullu kaupungista eikä kerenny ees peiliin kattoa, kun otin vaan kameran esiin ja aloin kuvata videota. :D Mut ei kai sitä aina voi näyttää parhaimmaltaan!


Tässä olis ne ostokset mistä tossa videolla jo puhuin! :)

Photobucket
Unelmapaita <3 Mietin kauan, että ostanko vai en mutta kyllä se sitten päätyi mun hellään huomaan. :) Tuo menee hyvin juhlallisemmisakin tilaisuuksissa asusteiden kanssa, ja sopii myös erinomaisesti arkeen! Hintaa oli n. 25 e


Photobucket
Alerekistä tarttui vielä mukaan tällainen musta kauluspaita. :) Mun kaverilla on samantyylinen, ja halusin sit ostaa itelleni samanlaisen.


Photobucket
Vain 10 euroa, jee :)

Käytiin myös kirppiksillä kiertelemässä, mutta ei sieltä oikeen löytynyt mitään.. Muutamat kivat kengät bongasin sieltä kyl, mutta ne oli talvikenkiä enkä mä halua sellasia keväällä enää ostella.


Photobucket
Aamupäivällä sittarista tarttu mukaan tällasia juttuja. :) Muunmuassa lemppariripsari! Vanha lopussa, niin pakko ostaa uusi. En tykkää yhtään kun ripsiväri menee sellaseks vähän kuivaks ja joutuu tuhat kertaa ottamaan lisää ripsiväriä harjaan, että saa mielekkään tuloksen.


Photobucket
Myös kynsilakkaperhe sai kaks uutta tulokasta. :) Halusin kokeilla tota mavalan kynsilakkaa, joka kuulemma pitää normilakan kynsissä 2x pidempään. Saas nähdä miten tehokas tuo on! Ja halusin kokeilla tuota 205 Charm väriä, kun mulla ei yhtään semmosta tummemman lilaa lakkaa oo. Ihan kivalta kyl näyttää. :)


Photobucket
Lisää hiuslakkaa myös!


Photobucket
Tykkään enemmän suihkutettavista deodoranteista, kun niistä roll-oneista. Kokeilussa on nyt toi nivea, ja ainakin tuoksu on hyvä. :) En jaksa oottaa että roll-on dödö kuivuu, ja useimmista jää ikäviä tahroja vaatteisiin. Siks toi suihkutettava on tälläselle hätähousulle parempi vaihtoehto. :D


Photobucket
Huulirasvaa myös varastoon. :) Mun huulet kuivuu tosi herkästi, joten mulla tarvii olla huulirasvaa mukana melkein missä vaan sitten oonkin. Varsinkin talviaikaan jos en rasvaa huulia ni ne rohtuu ja halkeilee ikävästi.


Photobucket
Mussulle ja mulle uudet hammasharjat. ;) Nyt ollaan samiksia!


Photobucket
Lempparienergiajuomaa eli redbullia. <3 En ookkaan pitkästä aikaan tätä juonu. Hyvää oli naminam.


Photobucket
Sain kaverilta uuden barbapapan! Nyt mulla on noita jo 4 jeee :D Tahdon kyl ne kaikki t. Anniina 18 v

Nyt on huone siivottu ja laukku pakattu! Eli kaikki on valmiina siihen, että voin huomenna suunnata nokkani kohti Vantaata. <3 En malta odottaa. ;)
Moikka♥

5 kommenttia:

  1. Sul on ihana blogi! :)

    käy tsekkaamas munki:)
    http://mmillli.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Toi sun valkoinen paita on ihana! Kattelin samanlaisia, taisi löytyä pinkkeinäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti se on kyllä ihana! Täytyy ostaa useammissa väreissä, jos vaan löytyy. ;)

      Poista
  3. sulla on ihana blogi!!=)

    http://styleofmyheart-marika.blogspot.com/

    VastaaPoista