4/09/2012

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Heipsun ja hyvät pääsiäiset! :) Tulin Vantaalta tänään kotiin, mööh. :D 4 yötä saatiin mussun kanssa olla yhdessä, enkä olis halunnut kotiin ollenkaan! Pääsiäinen sujui tosi kivasti ja ootan jo ens viikonloppua. ;) Sillon mussulla onkin synttärit! Mun mummo täyttää samana päivänä vuosia, kun Esa joten yhteissynttärit on tiedossa.

Menin siis Vantaalle torstaina jo melko aikaisin. Oottelin Pasilan asemalla Esaa, kun se tuli suoraan koulusta ja mentiin yhdessä sitten niille. :) Katottiin leffoja, syötiin hyvää ruokaa, nähtiin Esan kaveria ja sukulaisia ja tottakai syötiin suklaamunia! :D Nopeasti meni 4 yötä niinkuin aina. Käytiin myös Jumbossa shoppailemassa, ja nyt mulla onkin uusi kevättakki, jonka esittelen sit vaikka huomenna. :)

Oon koko illan tapellut tietokoneen kanssa, että saisin postauksen tänään illalla teille lukijoille. :D Mulla on melko vanha kone, eikä tässä meinaa enään netti toimia. Sain kuitenkin kuvat siirrettyä koneelle ja tässä oliskin niitä nyt vähän!


Photobucket
Tässä meidän pääsiäisen kinderit! Naminam :) Ja juu ei tosiaankaan syöty kaikkia, olis mahat ratkennu tollasesta määrästä suklaata. :D Lähinnä vaan barbapapametsästyksen takia noin paljon kindereitä.


Photobucket
Vesimeloneja. <3 Paras hedelmä ehdottomasti! Mun oli pakko saada pitkästä aikaa vesimelonia, ihanan raikasta kun se on. :) Varsinki nyt keväällä kun alkaa olemaan lämpöisempää ja aurinkoisempaa, niin aamu alkaa ihanasti auringonpaisteella ja vesimelonipaloilla ;)


Photobucket
Mutta mitäs me sit tehtiin niillä kindermunasuklailla? Noh, me tehtiin niistä muffinsseja! :D Ja voin kertoa, että tuli kyllä todella hyviä, suosittelen kokeilemaan! :) Tehtiin myös mustikkamuffinsseja, koska ne on kans tosi ihanan makusia. :)


Photobucket
Ohje on ihan perus muffinssitaikina, näitä löytyy satoja erilaisia kun vaan googlettaa, joten en viitsi tarkkoja ohjeita alkaa kirjottelemaan. :) Perus muffinssitaikina lusikoidaan vuokiin, ja sitten päälle ripotellaan tota kindermunasuklaata. Meillä oli valkosuklaata lisäks siinä käytössä. Kannattaa painella niitä suklaita sinne vuoan sisälle, ettei kaikki suklaat jää vaan siihen taikinan päälle!


Photobucket
'Joko nää on valmiita?' Joku malttamaton kurkki uuniin kokoajan. :D


Photobucket
Naminam :) Valmista tuli! Uunissa nämä herkut valmistuu 225 asteessa n. 10 minuutin ajan. Kannattaa katsoa silleen, että pinta on tollanen mukavan ruskea. :)


Photobucket
Ja jos näitä jää seuraaville päiville, niin kannattaa säilyttää esim. pakastepussissa ja huoneenlämmössä! Siten se ns. pehmeys säilyy, eikä niistä tuu semmosia inhottavia kovia känttyjä. :D


Photobucket
Mä osaan ton kauniin poseeraamisen taidon. :D Taisin odotella muffinssien valmistumista innolla..


Photobucket
No okei osaan mä olla ihmisenki näkönen!


Photobucket
Esa oli käynyt viime maanantaina parturissa :) Näin sen hiukset livenä vasta torstaina, ja voi että kun oli kivat! Hyvää työtä on parturitäti tehnyt. ;D Se ei halunnu naamaansa näkyviin, mutta tosta kuvasta onneks huomaa hiusten eron aika kivasti. :)


Photobucket
<3


Photobucket
Kun leivottiin muffinsseja, niin Esan kisu tuli uteliaana kattelemaan meidän puuhia. :) Sit se alko söpöilemään siinä meidän edessä, niin oli pakko napsia pari kuvaa <3


Photobucket
'Mitä sä kuvaat siinä?'


Photobucket
Selkeesti rapsutusta kerjäämässä! ;)


Olisin tehnyt pidemmän postauksen jos mun ei olis tarvinnut taistella noiden kuvien lisäämisen ja muokkaamisen kanssa.. En vaan jaksa ku netti kaatuilee kokoajan, hyvä että ees nää kuvat sain tänne blogiin! Pidetään peukkuja, että huomenna olis parempi onni tän koneen toimimisen kanssa. :D
Nyt nukkumaan ja huomenna kutsuu parturi, jeee! Uusista hiuksista kuvia myös huomenissa!
Heippa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti