5/07/2012

Suklaamansikoita

Moikka. :) Oon vielä tosiaan täällä Vantaalla, mutta tänään illalla lähden kohti kotia mööh.. Viikonloppu meni kuitenkin mukavasti, kuten aina! Saatiin olla taas kahdestaan Esalla ja oli mukavaa kokkailla ja tehdä muita kotihommia yhdessä. :) Yhteenmuuttoa odotellessa! Esa on just tällä hetkellä koulussa, joten mulla on aikaa bloggailla. Parin tunnin päästä se onneks tulee kotiin.


Viikonloppuna ei kauheasti kameralla oo kuvailtu, mutta tässä olis muutama kuva mitä ehdittiin ottaa!



DSC_1872  
Tehtiin tällästä hyvää kinkku-makaroni salaattia ruuaks. :) En muista sivua, miltä löydettiin tää resepti koska Esa sen oikeestaan löys ja sen puhelimesta noi ohjeet katottiin enkä ottanut sivuja ylös tai mitään.. Mutta hyvää oli! :)




DSC_1874-1  
Ruokajuomana toimii cola. ;)



DSC_1880  
Jälkiruoaks herkuteltiin tälläsilla. <3 Sulatettiin vesihauteessa puolet pandan maitosuklaata ja puolet tummaa suklaata ja kastettiin mansikat siinä seoksessa. Sitten pakkaseen jäähtymään joksku 20 minuutiks ja valmista! Taivaallisen hyvää. ;)



DSC_1882-2  




DSC_1878  
Supermarjoooo! :D Ja rikkinäiset pikselit telkassa.. :(



DSC_1885  
Ainakun ollaan Esan kanssa niillä kahdestaan niin noi niiden kissat innostuu kovasti leikkimään meidän kanssa. ;D Oli pakko ottaa kuvia niistä söpöliineistä. <3 



DSC_1923
awww. :3



Voisin ens viikolla kuvata videopostauksen, koska viime kerrasta on aikaa.. :) 
Kertokaa ihmeessä ideoita, mistä haluaisitte mun kuvaavan videon? Saatan toteuttaa muutaman niistä, jos innostutte kommentoimaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti