5/29/2012

Ainii mulla on blogi

Heippahei! On tässä postailu jäänyt vähän vähäiselle kaiken muun takia, pahoitteluni siitä.. Ylioppilasjuhlat, työt, pääsykokeisiin lukeminen ja kaikki painaa päälle samaan aikaan joten on vaikeeta ehtiä venymään joka paikkaan. :D Mutta kyllä tää tästä rauhottuu! Viimeistään ylioppilasjuhlien jälkeen, jotka on jo lauantaina iiks! :) En kyllä vielä osaa jännittää sitä mutta ehtiihän tässä vielä ;D

Viikonloppu meni Vantaalla kullan kanssa. :) Oltiin ottamassa aurinkoa, katsottiin euroviisuja ja muuta sellaista! Käytiin myös minigolfaamassa, mikä oli tosi hauskaa. :D Kuvasaldo on jäänyt aika vähäiselle, koska ei ole oikeestaan ollut mitään erikoista kuvattavaa.. Ja arvontaakin saatte vielä odotella, mutta kyllä se tulee vielä lupaan sen. :)



IMG_0960
Eka kuva töistä! Leikkasin paprikoita ja yhden paprikan sisältä löyty tämmönen. Oli pakko ottaa kuva kun niin upee toi väri. ;D Tämmösiä pikku piristyksiä työpäiviin.



DSC_1921
Ah Ben&Jerrys jätski kuumana päivänä. <3 Toi maku on mun lemppari! Ainoo miinus noissa on kallis hinta minkä takia niitä ei ihan joka päivä viitti ostella. :D



DSC_1925
Suomen edustavin pariskunta? Tällasissa merkeissä kannustettiin Loreen voittoon! :) Oli muuten mun suosikki niistä euroviisulaisista. ;D



    IMG_0962-1
Tehtiin tollasta herkkujälkkäriä yks päivä. <3 Elikkäs kuvassa on mansikoita, kermavaahtoa ja pannacottaa. :) Pannacotta on tosi helppo tehdä! Me otettiin ohje täältä: http://www.hellapoliisi.fi/jalkiruoat-ja-valipalat/217-valkosuklaa-pannacotta Ja tonhan voi tehdä ihan oman maun mukaan. :) Valkosuklaa toimi meidän mielestä tosi hyvin. ;)



IMG_0964
Esa oli maanantaina töissä, niin mä otin aurinkoa niiden parvekkeella. :) Oli mukavaa loikoilla lämpösessä rauhassa! Vaikka ikävä kyllä iltapäivällä pilvet alko kasaantua taivaalle niin oli pakko mennä sisälle. Ja illasta sato jopa vettä. Noh ainakin ehti pari tuntia saada väriä iholle. ;D Ja kivat rajat tuli jo!




IMG_0963-1
Olis kiva saada pientä päivetystä iholle ylioppilasjuhlia varten.. :) Itseruskettavien kanssa en jaksa ruveta läträämään, ihan luonnolisella rusketuksella mennään! Saas nähä onko mulla tällä viikolla aikaa makoilla auringossa.. ;D Ja onko ees säät sopivat!

Mutta nyt meen lukemaan pääsykokeisiin, heippa. <3

2 kommenttia:

  1. mun blogissa olis sulle haaste :) täältä sen löydät: http://onelifeliveeit.blogspot.com/

    VastaaPoista