1/31/2013

Gradient nails

Moikka. <3 Tänään tulisi tällaista kynsitutoriaalia kuvien muodossa! Olisin tehnyt tän videolla, muttakun luonnonvaloa ei enää ollut 6 aikaan illalla.. Videokuva oli siis tosi huonolaatuista, joten aattelin että kuvat saa luvan kelvata. Mulla oli viimepostauksessa kuvaa eräästä  kynsilookista, missä mun kynnet oli ns. liukuvärjätyt. Monet on innostuneet tästä tekniikasta, joten aattelin jakaa omia vinkkejäni, miten saa ihanat liukuvärjätyt kynnet. Silmä tarkkana siis!


DSC_2573-5  
Lakkaa kynnet valkoisella kynsilakalla ihan ekaks. Tää vaihe on siinä mielessä tosi tärkeä, jos käyttää haaleempia sävyjä, kuten esimerkiks vaaleanpunainen. Kun kynnen pohjaväri on valkoinen, niin värit näkyy niissä selkeämmin kuin ihonvärisissä kynsissä. Lopputuloksen ei tarvitse olla täydellinen, koska mulla ainakin toi liukuvärjäysprosessi on melko sottasta puuhaa. :D


DSC_2577-4  
Valitse 2 tai useampi kivaa sävyä, joita haluat laittaa kynteesi. Sävyt voi oikeastaan olla ihan millaisia ite haluaa, mä vaan halusin että toi liukuvärjäys menee tummemmasta vaaleaan, siks käytän punasta ja vaaleanpunasta lakkaa. :)



DSC_2578-3  
Sivele lakkaa haluamassasi järjestyksessä meikkisienelle. Tähän hommaan kannattaa uhrata vaikka käytetty meikkisieni, mutta suosittelen pesemään sen saippualla ennen kynsilakalla läträämistä. Ite pesin mun vanhan meikkisienen just tähän käyttöön. 



DSC_2582-3  
Töpöttele lakattua sientä kynnen päällä, kunnes väri alkaa tarttua. Kannattaa toistaa tää prosessi pari kertaa, jotta lopputulos olis parempi. Heti kun lakka on hyvin kynnellä, laita päällyslakkaa päälle, koska päällyslakka tasoittaa sen lopputuloksen eikä kynnelle jää minkäänlaisia rajoja. Ja joo toi sottaa kuten sanoin! Kynsilakka muuten lähtee iholta paremmin, jos kynnen ympärysihon rasvaa huulirasvalla. ;) Ite unohin laittaa rasvaa iholle niin jouduin melko kauan noita lakkoja hinkkaamaan pois topsipuikolla. Kokeilkaa oikeesti sitä et laitatte huulirasvaa tohon kynnen ympärysiholle, se toimii tosi hyvin!!



DSC_2586-7
Kynnen voi jättää sellaseks jos haluaa vaan liukuvärjätyn lopputuloksen. Mä kuitenkin halusin hifistellä vähän lisää ja laitoin tollasia glitteripisteitä kynteen ja värjäsin niiden ympärykset mustalla lakalla ja hammastikulla, jolloin lopputuloksena oli...



DSC_2587-7  
Reow!! Pantterikuosi tottakai. ;) En osaa oikeen neuvoa ton tekemisessä, mut käyttäkää hammastikkua! Sillä saa noi mustat kohdat mun mielestä kaikista parhaiten tehtyy :))



DSC_2588-11  
Mitäs tykkäätte? :)



IMG_2371
Tänään oli pullapäivä! 



IMG_2376
Laskiaispullaa etuajassa. <3 Hyvältä maistui! :)



DSC_2568-2  
Kävin pari päivää takaperin kirppiskierroksella, mutta mukaan tarttui vaan pari juttua. Muunmuassa nää 1,50 maksavat tekoripset. :D



DSC_2569-4
Ja hopeinen glitterlakka. Tuolla joukossa on semmosia isompia glittereitä, siks ostin! Maksoi vissii euron??



IMG_2355
wheeeeeee oon tosi ilonen ja innoissani tällä hetkellä yhdestä tositosi huippu jutusta, mut en voi vielä kertoa siitä enempää! :D Tai voisin mä periaatteessa, mutten vielä halua paljastaa. Kerron vasta sitten kun asia on 100% varmaa. ;)) Mutta kuulette kyllä lisää siitä pian. <33

Kohta alkaa iholla, mun lempisarja joten taidan mennä odottelemaan sen alkua! :)
Moimoi. <3

3 kommenttia:

  1. haluisitko tehä jonku postauksen irtoripsien kiinnityksestä? :) ite en ainenkaa saa niitä millää pysymään :D vaikka olenkin ostanut laadukkaita irtoripsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa on itseasiassa kysytty tota samaa aiemminkin, joten katsotaan jos tässä joskus saisin aikasiks kuvata sellaisen videon :))

      Poista
    2. Ihanat kynnet ♥

      kurkkaathan? >http://twostars-inthesky.blogspot.fi/

      Poista