1/19/2013

Night with my BFF

Moikka! Esa alko just kattomaan NHL:ää kun se vihdoin ja viimein alko, niin mä pääsin bloggailemaan. :D Olin ke-to välisen yön Helsingissä mun parhaan kaverin Miran luona. <3 Oli ihana nähdä taas, vaikka viime kerrasta olikin onneks vain viikko. Ilta venyi pitkälle jutellessa ja naureskellessa! Ja me kun ollaan molemmat sellasia rähmäkäpäliä, niin onnistuttiin mm. heittämään viinit ja maidot kuumalle hellalle josta seurasi kaamea savupilvi. No onneks fiksuina tyttöinä alettiin tuulettamaan hullusti palohälyttimen luona, joka on kuulemma hyvin herkkä pärähtämään soimaan, jolloin koko talossa raikuu kauhea palohälyttimen ulina. Meidän onneksemme savu saatiin tuuletettua ja vahingolta säästyttiin. :D Oon täällä Esalla viikonloppua viettämässä ja kivaa on ollut niinkun aina! :)



DSC_2576-3
Tässä on elävä esimerkki siitä, että älä osta sellaista viinipulloa missä on tollanen tyhmä korkki, varsinkin jos talon emännällä ei ole pullonavaajaa. :D:D Yritettiin epätoivoisesti saksilla vääntää korkkia ulos pullon sisältä, joka melkein onnistuikin! Lopputuloksena oli kuitenkin haava Anniinan sormessa ja pullonkorkki sohjona pullon sisällä... Oli kiva juoda semmoista puruviiniä, mut onneks saatiin ne purut jotenkin pois pullosta. :)



DSC_2577-2   
Meidän romanttinen illallinen <3 Cocailtikkuja, ja dippivihanneksia mutta dippi unohtui kuvasta. :D



DSC_2584  
Ja jälkiruuaksi vähän ylikypsää suklaavanukasta. XD En tiedä mitä tapahtui, mutta ei varmaan omatekoisen suklaavanukkaan kuulu näyttää tolta?? Hyvää se kuitenkin oli!



DSC_2581  
Esittelin dipattua porkkanaa.. :D



DSC_2590-3  
Torstai aamuna sanoin heipat parhaalle kaverille ja suuntasin kohti Vantaata. :) Siellä se kulta odottikin jo oven takana. <3 Oltiin tilailtu netistä vähän juttuja, muunmuassa ton laserkynän josta Esan kissat oli ihan innoissaan. :D Ja sitten tietenkin mullekin jotain.....



IMG_2215  
Nimittäin nää ihanat kuoret! <33 Oon ihan rakastunut noihin kaikkiin. :)) Ja noista ei tarvinnut maksaa kun muutama euro ILMAN POSTIKULUJA kelatkaa sitä!! ;) Suomessa noi maksais yhteensä varmaan yli 50 euroa, eli johan säästi hyvän hinnan kun ulkomailta tilas.....



DSC_2607-5
Taas yks päivä innostuttiin Esan kanssa kokkailemaan. :) Kanafile,paistetut kasvikset ja sweet chili kastike! NAM. Ihan sairaan hyvää kaikki, varsinkin noi kasvikset ja itsetehty kastike. ;) Kannattaa kokeilla.<3 Ja tiedän, että ei oo kauheen kauniin näköinen annos, mutta hyvää oli ja eikös se maku ole tärkein? ;)



DSC_2606aa
Sain Esan pipon omaks, kun se oli kutistunut pesussa sille liian pieneks. :( No me käydään ostamassa uus joku päivä. :) Mut mun mielestä toi on aika kiva! ;) 



DSC_2598aaaaa




DSC_2596aaaaa-1




IMG_2239
Eilisen päivän asua. :) Ja joo oli mulla neulekin päällä, mut en jaksanut laittaa sitä päälle kuvaa ottaessa. :D:D
Pipo: Carhartt
Toppi: Spiritstore
Farkkuleggarit: Zara

Nyt meen jatkamaan lauantai-illan viettoa!
Heippa. <3

7 kommenttia:

  1. Oii, mistä noi kuoret on?! ♥

    VastaaPoista
  2. uskaltaako tualta tilata ettei koko tili tyhjene ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko että onko toi sivu luotettava? Meille kyllä tuli kaikki mitä pitikin noin viikon kuluessa ja oltiin luettu kommentteja siitä sivusta niin positiivista palautetta oli vaan saanut. :) jos tilaa yli 45 eurolla niin sit pitää maksaa alv mutta jos menee alle sen 45 euroa niin sitä ei tarvi maksaa :-)

      Poista
  3. Asuuko Esa omassa asunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos asuisi, niin me kyllä asuttais jo yhdessä.. :D

      Poista
  4. Mitä veikkaat ku tilasin tuolta samalta sivulta 20.1 ja päivä eteenpäin siitä ne on "shipped" eikä vieläkään näy.. et mahtaako tulla ollenkaan :P

    VastaaPoista