11/29/2012

New job

Moikka! Ei lähetettykään kameraa vielä huoltoon niin saatte sittenkin laadukkaita postauksia, jee. :) Syy siihen miks sitä kameraa ei lähdetty postittaa on se, että se maksaa 50 euroa per suunta laittaa se menemään ja sehän on ihan törkeen kallista! Ja siihen vielä se korjauksen hinta päälle. Mutta mun kamera ei suinkaan jää ilman korjausta, vaan koska se liike on Helsingissä niin viedään Esan kanssa se sinne huollettavaks sit kun meen Esan luokse. :) Eipähän tarvii maksaa itteensä kipeeks postikuluista.

Kuten viimeks kerroin niin hain uusiin töihin ja mulla oli haastattelu eilen. Ja niinhän siinä kävi et mä sain sen paikan wuhuu! En oo vielä osannut innostua siitä, koska en tiiä yhtään millasta työtä se on. Mut se selviää sitten. Ja mulla on nyt alustavasti 1kk mittanen työsopimus ja sitä jatketaan sit jos oon sopiva henkilö tekemään sitä työtä. Mun mielestä toi oli tosi fiksu juttu, sillä samalla nään itekin viihdynkö siinä työssä. :) Maanantaina on mun eka päivä, eli sitä odotellessa!

En oo viime päivinä tehnyt mitään sen erikoisempaa kun käynyt siellä haastattelussa ja tietenki valmistautunu pikkujouluihin, joita vietetään kaveriporukalla täällä meillä! :) Jee tosi kiva lauantai tiedossa. <3 Meiltä lähdetään sit käymään kaupungilla parit drinksut juomassa. Odottelen jo kovasti lauantaita. Huomenna meen mun kaverin kanssa käymään karismassa ja haetaan samalla Esa meille. <3 Pääsee taas mussun viereen köllöttelemään jippii! Oonkin jo niin täynnä tätä yksin nukkumista että ihan kohdallaan on tuo viikonloppu ja kullan kainalo. :) Jaksaa sitten hyvillä mielin aloittaa uudessa työpaikassa hyvin vietetyn viikonlopun jälkeen.

Tässä olis muutamia kuvia viime päiviltä:


DSC_2672aaabbaas
Tän näkösenä olin lähdössä haastatteluun! Ja siis kuten varmaan jokainen tajuaa niin en kuitenkaan jump-in päällä. :D En jaksanut asua kuvailla niin saatte nyt tyytyä naamakuviin pelkästään! Mutta päällä oli Mexxin valkoinen paita jonka oon esitellyt laivapostauksessa ja sitten mustat farkkulegginsit.



DSC_2662abbsaa
Pitkästä aikaa sain hiukset menemään hyvin! Oon vielä totutteluvaiheessa ton keskijakauksen kanssa ja sen kanssa meinaa yhtenään tulla ongelmia, kun naama näyttää ihan erilaiselta kun sivujakauksen kanssa. En oikeen ees tiedä mitä tein koska hiustenlaittoprosessi ei poikennut tavallisesta tupeeraus-lakkaus-harjaus-prosessista, mut ehkä jotkin ylemmät voimat oli mun puolella. :) Tai sitten mä vaan alan tottua tohon kuontalon ulkoasuun keskijakauksella... Kuka näistä tietää!



DSC_2680aaabssa
Ihme kyllä en jännittänyt haastattelua melkein ollenkaan, vaikka aattelin että oon ihan tärinöissä siellä ja soperran vaan mitä sylki suuhun tuo. Haastattelu oli kokonaisuudessaan melko helppo, vaan yks semmonen ns. haastavampi kysymys mihin tarvi hetken miettimisaikaa mut muuten ihan simppeleitä arkisia kysymyksiä. Yllätyin siitä, että haastattelusta melkein puolet meni siihen, että puhuttiin kyseisestä firmasta ja sen tuotteista, kun oletin että siinä keskitytään enemmän muhun ja mun pätevyyksiin mutta eipä se haitannut. Paikka on kuitenkin nyt mun ja sillä hyvä!




dascaaa16-1
Haastattelun jälkeen haettiin iskän kanssa mäkkiruokaa, mut jostain syystä kuvasin vaan mun limua. :D 




dascaaa13
Illalla vielä parit peilin kautta otetut kuvat. Ja paitakin ehti vaihtua illan aikana. :)



dascaaa14




DSC_2664-2
Tänään käytiin kaupassa ostamassa pikkujouluja varten vähän leivontajuttuja ja lahjat. Muistin samalla että mullahan ei vielä oo joulukalenteria ja kohta on joulukuu jo! Mulle joulukalenteri on ehdoton joka ainoa vuosi ja niin se tulee varmaan aina olemaan. :) Mikään ei oo niin kivaa kun aamulla just herättyä laittaa namisuklaa suuhun ja odottaa että päivät kalenterissa vähenee! Oon nyt parina jouluna tykästyny tähän fazerin suklaakalenteriin ja valitsin sen taas. Mikäs siinä, koska fazerin suklaat on ihan parasta enkä oo oikeen tykännyt siitä perus joulukalenterisuklaasta vaikka lapsena se kyllä kelpas. ;)



DSC_2666-1




DSC_2678-1
Tän päivän kotiasu! H&M:n t-paita ja jotkut iäisyyksien vanhat housut. :D



DSC_2683-2




DSC_2688
Otin hienon taidekuvan meidän ruokailutilan lampusta!

Huomenna olis siis shoppailua tiedossa kaverin kanssa jos nyt raaskin ostaa mitään tai löydän ees mitään kivaa.. :) Ja sitten haetaan mussu meille ja viikonlopun viettoon, jee <3
Moikka! <3

5 kommenttia:

  1. saako udella mihin pääsit töihin? :)a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyntiharjoittelijaksi pääsin yhteen yritykseen lahdessa. Muuta en kerro :)

      Poista
  2. Tiredness makes that part of the day I developed severe nerve pain.
    There was no stranger to nerve pain. Chronic diseases can be alleviated with stretching you're going get widows hump. This will stretch up the trunk of the disc with compression of the nerve that is common among the muscles and possibly less interesting for the person who is looking for anything. This stretching back gently without strain. Stretch out your hamstrings flexible. You probably went to workers with back problems.

    Also visit my web site - Kanawha Head acupuncture back pain
    Also see my website :: Kanawha Head acupuncture back pain

    VastaaPoista
  3. Hi to all, it's genuinely a nice for me to pay a visit this site, it includes precious Information.

    my web-site - internet casino

    VastaaPoista
  4. Wonderful post however I was wanting to know if you could write a litte more
    on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

    Here is my weblog: jackpot 6000

    VastaaPoista