12/02/2012

Pikkujoulut vietetty

Hellou kaikki. :) Täällä kirjoittelee hieman jännittynyt bloggaaja. Huomenna meinaa alkaa uudet työt uudessa paikassa. Kaikki on uutta ja ihmeellistä niin ei kai se ole ihmekään että vähän jänskättää. Mun pitää mennä kyseiseen työpaikkaan 2 bussilla, koska en pääse helpommin sinne, että myös se vähän stressaa.. Ja mun stressinsietokyky on varmaan maailman surkein, niin huomenna aamulla voi olla hieman äksyt tunnelmat. :D Mutta siitä se sitten lähtee käyntiin ja katsellaan miten mun uusi 'urani' lähtee käyntiin! :)

Vietettiin kaveriporukalla pikkujouluja täällä meillä ja oli kyllä tosi ihana ilta. :) Jaksaa mukavasti menneen viikonlopun jälkeen suunnata kohti uusia seikkailuja! Viikonlopulta on ihmeen paljon kuvia, sillä tuli osteltua vähän kaikenlaista ja mun nellyn paketti tuli perjantaina postissa. :)



IMG_1683
Perjantain asu. Mentiin kaverin kanssa käymään karismassa ostoksilla ja haettiin samalla Esa juna-asemalta. :) 
Takki: Vero Moda
Farkut: H&M
Kengät: Skopunkten
Laukku: Guess



IMG_1688
Käytiin roberts coffeessa kahvilla ja otin tollasen kaakaolta maistuvan mokkakahvin. :) Loppu oli aika ällömakeaa kun siellä oli tota ihme suklaajuttua alla. :D Mutta ihan hyvää oli.



DSC_2664-3
Ostin karismasta ihanan topin! <3 Kappahlista löytyi ja sain vielä 20% alennuksen kiitos alennuskupongin. :D Hintaa tuolla oli jotain 25-30 euroa en nyt muista tarkkaan.. Mutta aivan ihana biletoppi on kyllä, tykkään noista timanteista ihan älyttömästi.



DSC_2675-2
Sitten joulun rientoihin ostin seppälästä tälläisen ihanan kultaisen glitter kynsilakan. Luulin, että tota glitteriä tulis kynsiin enemmän mutta aika heikosti sitä kynsiin levittyy ainakin jos 1 kerroksen laittaa että pitää kyllä useampi kerros lakata, jos haluaa näyttävämmät glitterikynnet. Hintaa oli joku 3-4 euroa ja joo oon maailman huonoin muistamaan hintoja, siks nää nyt on tälläsia karkeita arvioita.



DSC_2670-3
Ja se nellyn paketti jippiaijei :)) 



DSC_2672-4  
Tilailin meikkejä ja alusvaatteita, mutta jälkimmäisiä en halunnut ruveta kuvailemaan! BB-voidetta kokeilumielessä ostin ja sitten Viva la Divan aurinkopuuterihelmiä. 



DSC_2673-2
BB-voiteesta eka arvio: LIIAN TUMMAAA! Näyttää siltä että naama olis ollu viikon etelässä mutta muu kroppa ihan kotisuomessa, on meinaa sen verran omaa ihonväriä tummempaa settiä tuo. Sehän se huono puoli meikkien tilaamisessa on ettei niitä pääse kokeilemaan, sama tietty vaatteissa. Alusvaatteet onneks oli sopivia. :) Pitänee varmaan ostaa se vaaleampi BB-voide ja sekoitella sitä tuon tumman kanssa niin jos sit sais oman ihonvärisen siitä.. 



DSC_2676-2  
Ja sit nuo aurinkopuuterihelmet. Ne on tosi kivoja ja varmaan kestää mukavan pitkään kun niitä on noin paljon. :) Ihan kelpo tuote hintaa nähden, että tätä suosittelen kyllä kokeilemaan!



DSC_2686
Esa oli saanut uuden puhelimen ennakko joululahjaks niin tutkailin sitä innoissani. :D Samsung Galaxy S3. Tekis mieli jo itekin hommaa uus puhelin vaikka vasta vuos sitten sain tuon iphonen. :D Enköhän mä tuolla iphonella vielä pärjää toistaseks.. :)



DSC_2707  
Esa sai otettua lennistä aika söpön kuvan sillä aikaa kun mä laittauduin pikkujouluja varten.. :) <3



DSC_2711
Alkaa meilläkin näyttää jouluiselta jo pikkuhiljaa...



DSC_2698
Tässä oli mun pikkujoulu-asu! :) Uusi ihana toppi pääsi heti päälle. ;) Toi asu oli mun mielestä tosi kiva, yks mun lemppareista. 



DSC_2715




DSC_2716
Toi alustoppi näkyy vaan ärsyttävästi tuolta alta mutta pakko siellä oli joku toppi olla ettei rintsikat paista läpi. :D



IMG_1696




DSC_2717  
Tältä näytti meidän herkut lauantai-iltana. :) Kaikki itse tehtyjä! Me tehtiin Esan kanssa toi lohipiirakka ja mokkapalat.



Photobucket
Meiltä lähdettiin sitten keskustaan istuskelemaan muutamassa baarissa ja tyttöjen kanssa kuvailtiin vähän. :) 

Oli kyllä tooosi kiva viikonloppu pitkästä aikaa, vaikka ainahan ne on kivoja ylipäätänsä. :) Meen kattomaan BB finaalin loppuun ja sit nukkumaan, koska huomenna pitää olla aikaisin hereillä uuteen työpaikkaan!
Öitää. <3

6 kommenttia:

  1. Hmm mäkin nyt kokeilumielessä otin tota samaa BB-voidetta ja olihan se kyllä hiukkasen tumma! Mutta nyt kun oon muutaman kerran sitä käyttänyt niin kyllä se ihan hyvin mun kasvoille sopii, sulla taitaa olla aika paljon vaaleammat.

    Ja aivan ihana pikkujouluasu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa no sulla on varmaan tummempi ihon oma sävy niin sopii siks paremmin sulle. :) Kiitos!

      Poista
  2. tää sun blogi on tosi ihana + ooot kaunis (::

    http://inthisworldyoucanbeanythingyoulike.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Toi vero modan takki on kyllä hyvän näkönen, haluisin itekin uuden talvitakin ja oon jotain ton tyylisiä katellu :) Onks toi ollu lämmin pakkasilla? Mikä koko sulla on tosta takista? Ajattelin tilata netistä niin on vaikee arvioida mikä koko pitäis olla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aivan ihana! :) Ja mua ainakin lämmittää hyvin, varsinkin kun se on tommoinen ihanan pituinen niin ei pyllykään pääse jäätymään. :DD Mulla on koko S ja tuo on ihan reilun kokonen että pystyy laittamaan neuletta ym paksumpaa hyvin alle. :) Eikä tuo ollut ees pahan hintanen!

      Poista