12/17/2012

Cooking time!

Moikka kaikki. <3 Kamera on vieläkin huollossa, joten siks on ollut vähän hiljaista. Yritän kuitenkin aina silloin tällöin postailla puhelimen kuvien kera. :) Toivotaan, ettei kameran huollattamisessa enää kestäisi kauaa! Sitten alkaa taas tiheämpi postailu. ;)

Kokkailtiin tänään Esan kanssa pitkästä aikaa, ja tällä kertaa loihdittiin herkullista kana-aurajuustopastaa. Ohje löytyy tuolta--> http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/48872/Kana-aurajuustopasta/  Me vaan Esan kanssa sovellettiin vähän reseptiä, niinkuin melkein aina. :D Mutta tosi herkullista ruokaa tuli! Itse en oikeen tykkää aurajuustosta sellaisenaan, mutta erilaisiin ruokiin se sopii vallan mainiosti!


IMG_1805  
Tollaisia juttuja siis tarvitaan tän ruuan tekemiseen. Me tehtiin 5 henkilölle, joten siks käytettiin kaikki pastat ja yhteensä 600 g kanasuikaleita. Että jos pienemmälle määrälle kokkaa, niin kannattaa pienentää ohjetta kans! :) 



IMG_1810  
Meillä työnjako meni silleen, että mä ruskistin lihat ja Esa leikkas sipulit. Mä vihaan sipulinleikkaamista yli kaiken, koska mulla on sen verran herkästi vuotavat silmät että siitä ei tuu ikinä yhtään mitään. Esalla puolestaan ei vuoda silmät melkein ollenkaan, niin siks se saa hoitaa sipulinhienonnuksen. :D



IMG_1808  
Samalla kun Esa leikkas sipulia, niin mä ruskistin kanoja. Kun kanat oli ruskistettu, niin laitettiin joukkoon sipulit ja valkosipulit (jota suosittelen lisäämään oman maun mukaan) eli jos tykkää valkosipulin mausta sitä kannattaa laittaa 1-2 kynttä enemmän kun ohje sanoo.. :) Sipulin jälkeen laitettiin mausteet ja vettä noin juomalasin verran.



IMG_1811  
Tälläsenä annettiin pannun kiehua miedolla lämmöllä sen aikaa, kunnes melkein kaikki vedet oli haihtunut. Joku 10 minuuttia noin menee siihen aikaa. :)



IMG_1812  
Kiehumisen jälkeen lisättiin kookosmaito ja ananakset. Me laitettiin myös vähän ruokakermaa joukkoon, jotta kastikkeesta tulis sakeampaa. Sen jälkeen tuo kastike saa vielä hetken aikaa muhia ja mausteitakin voi lisäillä jos kaipaa lisää makua. :) Me jouduttiin laittamaan toi kastike isompaan kattilaan, koska pannu meinas tulvia yli. :D Tässä vaiheessa on hyvä laittaa pastat kiehumaan ja tehdä salaatti, jos haluaa!

Viimeisenä ripotellaan sinihomejuustomuruja sekaan ja sekoitetaan pasta joukkoon. Sitten vaan syömään!! :)



IMG_1814
Aikaa tän ruuan tekemiseen menee 30-60 min, eli melko helppoa ja nopeaa ruokaa. :) Ja ennenkaikkea hyvää! <3 Suosittelen kokeilemaan. ;)

MUISTAKAA KYSYMYSPOSTAUS: http://avecanniina.blogspot.fi/2012/12/saa-kysya.html

moikka. <3

2 kommenttia:

  1. Heiii nää ruuat näyttää ain nii hyvilt mut en voi koittaa tehä niistä mitää ku en syö lihaa:D Ku oot tommonen kokki nii voisiks joskus tehä jonku ruuan esim tonnikalaa apun käyttäen tai jotai muut kalaa?:D ois sit kiva koittaa ite !

    VastaaPoista
  2. So what can this all imply?

    Here is my page - click through the next web Page

    VastaaPoista