12/12/2012

Joulujuttuja

Heippa! Yritän nyt kamerattomuudestani huolimatta saada jonkunlaista päivittelyä tänne blogin puolelle. Eli kuten varmaan kaikki on jo tajunnut niin kuvat on sitten kaikki puhelimella otettuja. :) Mut parempi se kun ei kuvia ollenkaan, kai? Oon  tässä puuhaillut kaikkia joulujuttuja, ostanut ja paketoinut lahjoja, leiponut ja koristellut pipareita kaverin kanssa sekä huomenna olis tarkotus keksiä huoneeseen jotain jouluista! Tykkään ihan hirveesti joulusta, sillon on vaan jotenkin ihan eri fiilikset kun muina juhlapyhinä. Kaikki jouluvalmistelut on ihan parasta! Sovittiin iskän kanssa että tehdään yhdessä kaikki joululaatikot tänä vuonna. :D Hommaa riittää siis.

Saas nähdä kuinka kauan kameralla kestää tulla huollosta. Sovittiin, että jos korjauskulut menee liian korkeiks niin porukat ostaa mulle kokonaan uuden kameran. Että melkeimpä toivon, että se korjaaminen maksais paljon.. :D Toki tuo mun vanha kamera on ihan huippu, mutta olishan se kiva saada uusi kamera jolla kuvailla. :) Mutta saa nyt nähdä miten siinä korjauksessa käy.

Ootte muuten tosi paljon kysymyksiä laittanut edelliseen postaukseen ja innolla jo odotan että pääsen niihin vastailemaan! :) Laittakaa ihmeessä lisää kysymyksiä <3 Voisin tehdä vastauspostauksen videona, miltäs kuullostaa?


IMG_1773  
Tälläinen piparkakkutalo saatiin kaverin kanssa tehtyä! :) Aika hieno tuosta tuli vaikka itte sanonkin. Meidän piti sekoitella oma valkoinen sokerikuorrute, koska kaupasta oli loppunut. Mut ihan hyvä tuosta tuli vaikka näyttääkin ehkä vähän steariinilta.. :D Ei tota ainakaan heti kehtaa syödä. ;)



IMG_1789
Ja pipareista tuli tän näkösiä. Noiden koristelu on ihan sikakivaa!! VINKKI: jos kaipaat joulupipareihisi piristystä niin tee samanlailla kun me tehtiin. Eli noi kuvassa näkyvät sydänpiparit missä on tuo jännä keskusta, on tehty siten, että kun piparit laittaa uuniin antaa niiden olla siellä n. puolet paistoajasta. Sen jälkeen laittaa nallekarkin keskelle tyhjään kohtaan, jolloin se sulaa siihen keskelle tollei kivasti. :) HUOM. Kun nallekarkit on laittanut piparin keskelle ja ne ovat uunissa, niitä pitää vahtia koko_ajan, sillä noi karkit alkaa helposti kiehumaan kun ne ovat sulaneet, joten niitä ei saa päästää kiehumaan tai noi menee pilalle. Mutta lopputulos näyttää aika kivalta ja erilaiselta. :) Minä ite en sit keksiny tota vaan kuulin sen mun kaverilta. ;D



IMG_1765
Rocky-hauva <3 Se on alien ku sen silmät kiiltää!



IMG_1784
Sain tänään vähän lahjoja paketoitua. :) 



IMG_1782
Ja oma naama näytti tältä. Lunta sataa jee jee. :) Lasketteluhimo vaan kasvaa..! Tahtoo jo päästä rinteeseen, mut ehkä tässä lähiaikoina. :))



IMG_1783



IMG_1785
Kaupasta ostin itelleni juttuja mitkä oli lopussa. Eli hammastahnaa, deodoranttia ja ripsarin. 



IMG_1786
Tein jotain suurta (mulle suurta) ja ostin muuta ripsiväriä kun omaa lemppariani! Tämänhetkinen max factor rakkaus vaihtui Lorealin volume million lashesiin. Itellä ei oo tästä vielä mitään kokemuksia, että te lukijat saatte kertoa menikö nyt ihan metsään mun ripsariostos vai oliko kannattava ostos? :)



IMG_1791
Meikkejä pestessäni otin huvikseni tälläsen kuvan vertailumielessä. Mitäs sanotte, näyttääkö paremmalta eyelinerin kanssa vai ilman? :) Itte en osaa päättää kummin on kivempi. :D Käytän vaan niin usein eyelineriä, niin oon miettinyt että jos vähän vaihtaisin tulevaisuudessa meikkaustyyliäni...



IMG_1775
Loppukevennykseksi tämmönen maailman sulosin kuva meidän veerasta. <3 Annoin sille kinkkua, sen lempparia aamupalaa syödessäni. Se oli ihan innoissaan noista kinkuista ja hyppi mun kättä vasten ennenkun ehdin ees antaa sille mitään. :DD Söpö. :)

Muistutan vielä teitä kaikkia alla olevasta kysymyspostauksesta! Kyselkäää!! :):)
Moikka. <3


5 kommenttia:

  1. ihana tuo kissa,munkin kissa rakastaa kinkkua ylikaiken :D ! ja kiva idea noi nallekarkit ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Varsinainen herkkusuu toi meidän rontti! <3

      Poista
  2. Loistoidea toi nallekarkkijuttu!! Saa ihan uudenlaisia pipareita :)

    Heh, oot niin sulonen kun sanot aina kaikkea "jutuiksi", että ostinpas tänään taas muutamia juttuja.. :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä ihan kiva piristys perinteisiin joulupipareihin. :) Hihi se on mun joku outo tapa.. ;DD

      Poista
  3. http://therainnevergoesaway.blogspot.fi/ Käy toki tsekkaamassa jos kiinnostaa c:

    VastaaPoista