11/12/2012

The laivareissu

Moikka! :) Varoitus: Tästä postauksesta tulee pitkä! :D Oltiin Silja Serenadella ke-pe eli Hki-Sthlm-Sthlm-Hki risteilyllä. Ja ihan perheen kesken mentiin. Oli kyllä mukava reissu, kun ei olla pitkään aikaan pelkästään perheen kanssa missään käyty. Reissuun kuului muunmuassa shoppailua, hyvää ruokaa, drinksujen juomista ja tietenkin hauskoja keskusteluja ja naurua. :) Menin laivalta suoraan Vantaalle mussukkani luokse, joten en oo tässä ehtinyt pariin päivään postailemaan. Mutta nyt on pitkä laivapostaus luvassa jee! Kuvien muokkaamiseen meni melkein tunti aikaa huhhuh! :D


IMG_1524
Eli niille jotka ei tiedä Silja Serenade ja Symphony on täysin identtisiä laivoja ja niiden 7kerroksessa menee tollanen 'kävelykatu' jonka varrella on kaikki kaupat ja yökerhot, lukuunottamatta starlight clubia joka on laivan ylimmässä kerroksessa. :) Meidän Promenade-hytti oli 8 kerroksessa heti kävelykadun yläpuolella. Mä tykkään ihan hirveesti tuijottaa tosta ikkunasta alas käytävälle ja kattella ihmisten menoa. :D Mut siihen ei oikeen ollut aikaa kun oli niin paljon nähtävää laivalla, kun ei oo pitkään aikaan ollut. Ja tää laiva on mun mielestä paras kaikista laivoista missä oon käynyt! :)



IMG_1530
Ekaks mentiin äitin kanssa kiertelemään laivan kaupat läpi tietysti. :D Ei edes syömään meinattu ehtiä! Tässä sovittelen yhtä ihanuuspaitaa. :) Lähtikö mukaan vai ei??



IMG_1531
Hytissä! :)



DSC_2605aaassaa  
Käytiin kannella nopeasti näpsimässä pari kuvaa ennenkun laiva lähti. Ei pystynyt kauaa olemaan noin vähissä vaatteissa tuolla, sillä oli kauhee tuuli ja kylmä ilma. Takana näkyy Helsingin valot. :) Ekana iltana tuolla laivalla tuuli niin kovaa, että kun oltiin tax freessä niin sellanen iiiiso breezerlava kaatus keskelle lattiaa ja ananasbreezeriä valu pitkinpoikin ja koko kauppa hais ihan ananakselle. :D Se oli kyl ihan kamalaa ja ne työntekijät yritti nopeesti siivota sitä breezerlammikkoa.. Ja siitä lähti muuten hemmetin kova ääni kun iso kasa lasipulloja särkyy yhdellä kertaa, melkein hypättiin äitin kanssa kattoon!!



IMG_1557
Namnam. ;) Syötiin tollanen äyriäislautanen Juhanan (mun veljen) kanssa puoliks. Mä tykkään ravuista ja äyriäisistä ihan sikana, mutta voin kertoa että toi osteri (iso simpukka edessä) oli ihan kauhean makunen! xD Maistu ihan suolavedeltä, hyi... Muuten kyl kaikki tossa lautasella oli ihanaa.. :)



IMG_1532
Vesimeloni breezer <3 2,5 e pullo! Nam :) Saako noita muuten ees suomesta?



IMG_1533
Laivan baarissa laulo yks aivan mahtava mieslaulaja! :D Se heitti kokoajan yläfemmoja meille kun istuttiin eturivissä kuuntelemassa sitä ja hoki meille 'i love you!!' ;D Naurettiin ihan hullusti sille kun se oli niin hauska. :) Ja tuossa kuvassa on mojito. :) Oon juonut parempiakin, esimerkiksi helsingin memphiksessä on aivan taivaallisen hyvää mojitoa, mutta oli tuokin ihan ok.



IMG_1534
Aamupalabuffet. <3 Musta on niin ihana raahautua aamulla väsyneenä jonnekin, mistä saa hakea taivaallisen hyvää aamupalaa suoraan nenän eteen ja alkaa syömään. :) Päästiin vielä ikkunapaikalle ihailemaan ruotsin rannikkomaisemia ennenkun laiva saapu ruotsin satamaan!



IMG_1537  

Tommosia perus kesämökkejä oli rannikko täynnä.. :D En tajua millä rahalla noita tonne rakennetaan?! Mä voisin asua ympäri vuoden noissa taloissa.


IMG_1538  




DSC_2614-4
Aamupalan jälkeen mentiin hyttiin laittautumaan ja lähdettiin kohti Ruotsia! <3 Ootin niin paljon, että pääsen sinne voivoi mä rakastan tukholmaa yli kaiken. :)) Äiti halus näköjään pilata mun kuvan :D:D 



DSC_2618-3
Sverigeee jag älskar dig <3 Mentiin tunnelbanalla satamasta keskustaan parissa minuutissa. :) Helppoa ja nopeeta! 



DSC_2623-3  
Åhlensin kauppakeskus <3 Ensimmäinen ajatus on ruotsin Stockmann mutta isompi. :D Tuolta löytyy parhaat merkit!! Ja se on tosi lähellä metroasemaa. :) Ja tosta eteenpäin lähtee shoppailukatu mistä löytyy kaikki ihanat kaupat. :)


DSC_2624-2-1
Siellä ne menee! Ja iskä paparazzailee meitä. :D



DSC_2626-4
Etsi kuvasta onnellinen! Toi warehousen karvaunelmatakki olis ollu niiiiiiiin ihana! Harmi vaan että oli liian tyyris ni en raaskinut ostaa. :((



DSC_2628-2
Selitys päällä! Miksen mä kattellut tota sänkt pris rekkiä kun siellä oli kaikkea halvemmalla. :D Tuokin mekko mikä mun kädessä on ni makso vissii 80 euroo. :(



DSC_2629-2
Selitys päällä part.2 Huomatkaa toi patsasmies tuolla takana. :D Iskän kanssa huvittuneena jäätiin seuraa sitä, kun oli niin aidon näkönen.



IMG_1541
Halloween haamu!



IMG_1544
Kamerasta loppu akku niin otin tälläsia Teemu turist kuvia puhelimella. :D Käppäiltiin ympäriinsä tuolla kaupungilla niin nää on aika nopeesti otettuja.



IMG_1545




IMG_1547
Wayne's coffeen jättilattet! :D Noi sydämmet on aika söpöt. :)) En jaksanu juoda kokonaan koska toi oli ihan älyttömän iso kahvi. :D Kahvittelujen jälkeen lähdettiin takas laivaan.



IMG_1556
Ai mikä kokoero? :D



IMG_1559
Blueberry shot.<3



DSC_2652-1
Jotain peilinkautta otettuja asukuvia. :D uudet vaatteet heti päälle mitä ruotsista haalin. :)



DSC_2653-1




DSC_2658aaassaaa
Iloisena ja nälkäisenä viettämään viimeistä iltaa laivalla! :)



Sitten olis vielä perään vuorossa laivan ostokset!

DSC_2672-2
Karkkiaa tietenkin. ;) Esan tuliaisia en tajunnut kuvata, mutta ostin sille viskiä ja m&m karkkeja. :) En tiennyt että noita menthos karkkeja myydään vain noissa 2 maussa mango orange ja watermelon. Vesimelonit on ihan parhaita <33 Ja milka suklaa ah se on ihan taivaaallisen hyvää ja oonkin sitä ehtinyt hyvin syömään. ;)



DSC_2673
H&M:ltä tällänen kiva koru. :) Oon alkanut ostelee paljon kaulakoruja viime aikoina. :D No jos tää olis nyt vika kaulakoru hetkeen! makso 99kr eli n. 10 euroa. :)



DSC_2676



DSC_2677
Oon jo pitkään ettinyt burgundyn värisiä housuja ja nyt tärppäs! H&M:ltä divided puolelta löyty nää ihanuudet. :) 20 euroa näistä maksoin vaan, eli ei kirpassut hintakaan paljoa. ;)



DSC_2681
Ja tosiaan se ihanuuspaita lähti mukaan mitä laivalla sovitin. :) Mexxin paita olis kyseessä ja tää taitaakin olla ensimmäinen vaatekappale minkä omistan mexxiltä. :)



DSC_2683



DSC_2684
Åhlensilta löyty tollanen peplum-helmainen t-paita, love it! Se oli alennuksessa 10 euroa. :))



DSC_2664
Ja sitten viimeisin vaan ei suinkaan vähäisin ostos, eli Versacen Bright Crystal hajuvesi <33 Oon kuolannut tätä niiiiin kauan, mutta laivalla maksoi vaan 50 euroa hajuvesi+vartalovoide ja saatiin vielä 20 prossaa alennusta semmosella kupongilla. :))


DSC_2667
En voi tarpeeks hehkuttaa tota tuoksua. <3 Täydellisyys! Ja vartalovoide on myös erittäin hyväntuoksuista. ;)



DSC_2670-2


Semmonen laivareissu meillä oli! Nautin kyllä täysin siemauksin perheenkeskeisestä ajasta. Meillä on tosi läheinen perhe ja halutaan välillä päästä viettämään yhdessä aikaa ja toi laivareissu tulikin mitä osuvimpaan aikaan. :) Olisin toki halunnut Esankin sinne mukaan, mutta hänen oli pakko olla koulussa koska ei halunnut jäädä jälkeen ja mä ymmärrän sen. Mut pääsin onneks kullan luokse heti laivareissun jälkeen. <3

Mitä tykkäsitte mun laivaostoksista? :)
Nyt meen suihkuun ja kohta alkaa BB!
Heippa. <33

10 kommenttia:

  1. Breezereitä saa alkosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä, mutta en oo vesimelonin makuiseen vielä törmännyt.. :)

      Poista
    2. Stadista ainakin löytyy noita alkosta, luulisi muualtakin Suomesta löytyvän. :)

      Poista
    3. Aijaa okei! Monessa alkossa on ollut vaan limen makuista tai limeä ja ananasta, mut täytyy jatkaa etsintöjä. :)

      Poista
  2. Rakastuin tohon sun Åhlensilta ostettuun paitaan! Tykkäsin tästä postauksesta muutenki tosi paljon, ite asun ruotsissa tukholmassa nii oli tosi kiva ja jotenkin mielenkiintosta lukea tätä, haha (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä aivan ihana löytö! :) Aijaa voi onnekas ruotsi on varmasti ihana paikka asua.. :)

      Poista
  3. TEEMU TURIST! Herranjestas, kiitos muistutuksesta :D

    Ja aaaah nyt tuli kauhea hinku päästä laivalle ja Ruotsiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah :D:D Mietin, että tajuaakohan kukaan sitä... Jep mäkin haluan tonne takas <3!!

      Poista
  4. Teemu turist on paras :D ihania juttuja löysit!

    VastaaPoista