10/21/2012

Sushiaaa

Hellou! Päätin yks päivä viime viikolla tehdä sushia pitkästä aikaa. :) Välillä vaan tulee kauhee himo sushiin ja sitä on sillon ihan pakko saada! Stockalta sitä ainakin saa helposti, mutta hinnat on aika kovia.. Joten halvempi tapa on tehdä sitä itse. Ja niinhän mä tein ja hyvää tuli. <3

Viikonloppuna oltiin Esan kanssa täällä meillä. Saatiin olla yks yö kahdestaan, kun porukat lähti Flamingoon yöksi. Oli kyllä ihana olla kahdestaan kun harvemmin siihen on tilaisuutta.. :) No viimeistään sitten saadaan olla kahdestaan mielin määrin kun muutetaan yhteen, mutta sen aika koittaa vasta joskus tulevaisuudessa. :)



DSC_2586-4  
Namnamnam!! Pahoitteluni jo kaikille, keille tulee nälkä näistä kuvista. :D



DSC_2588-6  
Omatekoiseen sushiin käytän yleensä:
Riisiä(tottakai)
Tonnikalaa
Kurkkua
Salaattia
Katkarapuja
Avokadoa
Majoneesia, wasapia, soijaa 
Ja nyt päätin kokeilla uutta juttua, nimittäin maustoin 2 kananmunaa soijalla, sokerilla ja suolalla ja paistoin sen munakkaaksi. Tuli muuten todella hyvää ja se sopii ihan täydellisesti sushiin! :)
Ja en itse yleensä syö raakaa kalaa sushissa, mutta lohi kyllä menee aina välillä.



DSC_2589-3  

Nämä loput postauksen kuvat ovatkin sitten aika turhia, mutta en oo ehtinyt pahemmin kuvailemaan tässä loppuviikon ja viikonlopun aikana. :P


DSC_2591-3  
Tuunattiin Emmin kanssa mun yksi paita. :D Eli leikattiin nuo hapsut siitä pois. Lopputuloksen näette myöhemmin. :)


DSC_2601-1  
Olen myös aloittanut uuden harrastuksen, nimittäin kutomisen. :) Tuosta valmistuu kaulahuivi ja oonkin jo ihan kivasti saanut sitä tehtyä. Toivottavasti saisin tuon ennen talven tuloa tehtyä valmiiksi, niin olisi sit ihka ensimmäinen itse kutoma kaulahuivi. ;)



DSC_2599-2  
Korulaatikko on aika karseassa kunnossa.. :D Pitäs varmaan siivotakin joskus...? Noh ehkä ens viikolla.



DSC_2602-1
Äiti oli ostanut mulle parasta rasvaa ikinä! Mulla on ollut Aqualan plussaa jo muutaman vuoden ajan, mutta oon kyllä sitä mieltä että aqualan l on paaljonpaljon parempaa. Käytän tuota myös meikinpoistossa, koska se poistaa meikit ihan supertehokkaasti ja kosteuttaa samalla ihoa. Eli jos haluatte säästää rahanne meikinpoistoaineen ja kosteusvoiteen ostolta, niin tuossa purkissa tulee 2 tuotetta yhden hinnalla, ja on muuten riittoisa myös! :)

Kohta alkaa bb talkshow, joten meen tekemään iltapalaa ennen sitä ja sitten jännitän, että kuka sieltä talosta seuraavaksi lähtee.. :)
Heippa. <3

4 kommenttia:

  1. toi sushi nyttää niin hyvältä ;__; pitäs varmaan itekkin pitkästä aikaa tehä joku päivä

    VastaaPoista
  2. Mieki käytän tota Aqualan L meikinpoistossa! Se on ihan paras, ja on iho kyl pysyny hyvässä kunnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, suosittelen muillekin :) Se on ihan mun lemppari nykyään!

      Poista