10/07/2012

Muistitteko korvapuustipäivän?

Heippa kaikki! :) Varoitan jo etukäteen, kovin kuvarikasta postausta ei ole tiedossa. Mutta aina ei jaksa/ehdi kuvata jokaista menemistään ja tekemistään.. Mutta tosiaan viikonloppu on taas ohi ja tuleva viikko alkamassa! Viikonloppuna istuttiin meillä iltaa kaveriporukalla ja Esan kanssa olin. :) Tosi mukava viikonloppu oli kyl. Näin myös Miraa pitkästä aikaa. <3 Tiistaina taas nähdään onneks! On niin kauheen vaikeeta sopia näkemisiä, kun ei asuta enää samalla paikkakunnalla. Ja parasta kaveria tulee niin kova ikävä aina. <3 Mutta ylihuomenna taas nähää. :))

4.10 Oli tosiaan virallinen korvapuustipäivä! Luin siitä lehdestä ja mulle tuli inspiraatio tehdä itekin noita pullaherkkuja! Ei siinä muuta kun taikinaa väsäämään. Tykkään tosi paljon leipoa ja kokkailla kaikenlaista, joten pullien teko onnistui tosi hyvin. Taikina kohosi enkä polttanut mun pulliani uuniin. :D Tässä pari kuvaa ylpeydenaiheeksi!


DSC_2587-1  

Nam! Kyllä meni kaupaksi nopeasti vaikka puolenlitran taikinan tein. :D Tein myös pari voisilmäpullaa, koska ne on myös tosi hyviä!


DSC_2589-1  


Lauantaina tosiaan oltiin täällä meillä kokkailemassa kavereiden kanssa. Tehtiin kananuudeliwokkia ja jälkkäriksi suklaaunelma. Oli kyllä varsinainen unelma, ällömakea sokeripommi se oli mun mielestä. :D Mutta kyllä sitä nyt yhden palan söi. Illalta mulla ei ole kuvia, sillä keskityttiin vaan toistemme seuraan ja juttelemiseen. Enkä muutenkaan tiedä haluaako mun kaverit naamojaan näkyville tänne mun blogiin. :)

Tänään käytiin Esan kanssa mun tädillä, lähinnä siks koska sillä oli ongelmia tietokoneensa kanssa ja Esa alan asiantuntijana osas auttaa sitä. :) Siellä vierähtikin melkein pari tuntia ja muuta ei tehtykään kun Esan piti lähteä taas kohti Vantaata :/ Noh, viikonloppua odotellessa. <3


IMG_1373
Tänään multa löyty tämmösiä juttuja päältä. Ja pahoittelut puhelimen laadusta, otin nää illalla kun tulin kotiin, eikä ulkona ollut enää valoisaa, joten piti sisällä kuvata hienosti peilin kautta...



IMG_1374




IMG_1376
Neule: (Kaverin) Ellos
Farkkulegginsit: Zara
Toppi: Nelly
Bootsit: Skopunkten



Photobucket
Ihana meikitön naama! Aina ei jaksa laittautua ;)



Photobucket
Ja mun loppuilta menee näissä merkeissä. :DD
Moikka ja hyvää yötä <3

10 kommenttia:

  1. ah alko tekee mieli korvapuustei :D

    VastaaPoista
  2. vois kyllä itekki tehä tässä joskus korvapuustei ! tuli nimittäi kauhee himo niihi :D mut oot kylnii nätti ! :)

    VastaaPoista
  3. Vähänkö kiva blogi siulla ! :-) Liityin lukijaksi, jos kiinnostaa käy tsekkaamassa miun blogi http://mirkame.blogspot.com/ & liity lukijaks jos yhtää nappailee c:

    VastaaPoista
  4. Korvapuustit on kyllä ihan parhautta, se niitten tuoksu varsinkii :) ♥ toi neule on ihan älyttömän kiva! niin lämpöisen näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meilläkin tuoksu koko koti ihan pullalta pitkään :) Joo se on tosi lämpönen <3

      Poista
  5. Kiva tuo sinun banneri! :) ja muutenkin mukavan oloinen blogi!

    http://hopehappylifexo.blogspot.fi/

    VastaaPoista