2/01/2012

Te kysyitte, minä vastaan.

1. Missä tapasit sun poikaystävän? :3 - Tavattiin internetissä. :D Sen enempää en taida paljastaa!

Tumblr_lolezxti2q1ql50qeo1_500_large

2. Jos sun pitäs omista vaatteistasi koota sun lemppari asukokonaisuus, mikä se olisi? Tai minkälainen? Mitä siihen kuuluisi? - Apua nyt täytyy kyllä sanoa että vaikea kysymys! Ainakin mun ihanat tolppakorkkarit, jotka on monessa asupostauksessa näkynytkin, tummat farkut, ehkäpä sitten lemppareiks nousisi bleiseri ja sen alle joku kiva vaalea paita. :)

3. Mikä on parasta Esassa? - Voiks tähän vastata että ihan kaikki? ;D En tosissaan oo löytänyt siitä kovinkaan paljoa huonoja puolia, ja me tullaan niin hyvin toimeen keskenämme. Parasta on se, että se on mun kulta. <3

381637_287271654656084_226046854111898_754933_255856808_n_large

4. Jos saisit ottaa autiosaarelle mukaasi 3 asiaa, mitkä ne olis? :) - Hmm, ottaisin ainakin Esan, jonkun herkkukorin ja varmaanki kameran, että voisin ottaa blogikuvia! ;)


5. Millainen Esa on? Ei saa kuvailla sanalla ihana rakas ja millään söpöily sanoilla. :) - Ensimmäiseks tulee mieleen luotettava, huumorintajuinen ja yksinkertaisesti paras! <3 Ja Esalle on ihana puhua omia murheitaan kun se osaa lohduttaa just oikealla tavalla. :)

6. Mitkä on sulle kolme tärkeintä esinettä? - Puhelin, rahapussi ja kotiavaimet. On kyllä paljon muitakin tärkeitä juttuja, mut noi varmaan olis 3 tärkeintä juttua!


7. Mitä haluat tehdä työksesi ''isona''? - Haluan työskennellä median parissa ja lukion jälkeen aijonkin hakea opiskelemaan journalismia tai medianomiksi. :) Radio- tai televisiotyö olis kyllä unelma. <3


8. Miksi olet noin söpö? - Aww kiitos, mutta en mä omasta mielestäni mitenkään erityisen söpö ole. :D Aina omassa ulkonäössä olis parantamisen varaa..

9. Oletko onnellinen? - Kyllä mä sanoisin, olen onnellinen tällä hetkellä. :)


10. Mitä harrastat? - Käyn salilla joka viikko n. 3 kertaa, lenkkeilen myös mun koiran kanssa ja tottakai bloggaan! Talvisin käyn myös laskettelemassa ja hiihtämässä.

I_love_blogging-_large

11. Minkä ikäinen oot? - 18 ja täytän loppukesästä 19.


12. Jos saisit muuttaa maailmassa 3 asiaa, mitkä ne olis? :) - Ensiksi haluaisin, että kaikissa kehitysmaissa olisi paremmat olosuhteet ja kaikilla tasa-arvoinen elämä. Toiseks haluaisin poistaa kaikki sodat ja aseet maailmasta, ettei muita ihmisiä voida vahingoittaa. Ja kolmanneksi poistaisin kaikki tartuntataudit, ynnä muut sairaudet, jotta kaikki voisi olla tewrveitä. :)

13. Oletko aina ollut tummahiuksinen? - Jep! Välillä on ollut vaaleita raitoja ynnä muuta, mutta aina oon ollut tummahiuksinen. :) Enkä varmaan edes haluaisi blondata ikinä, tuskin sopis mulle.


14. Onko sellaista ruokaa olemassa, jota et ikipäivänä suostuisi syömään? - Itseasiassa on ;D Nimittäin kaikki verestä valmistettu on mun mielestä jotain niin kuvottavaa! En koskis verilettuihin tai verimakkaraan ikinä.


15. Jos voittaisit lotossa miljoonan ja sinulla olisi päivä aikaa käyttää koko raha, mihin se menisi? - Ostaisin mulle ja Esalle unelmakämpän helsingistä, ja muulla rahalla ostaisin meille sinne kotiin kaikkea ihanaa, ja tottakai shoppailisin. ;)


16. Kuinka kauan oot seurustellu Esan kanssa? - Meille tulee lauantaina 8 ihanaa kuukautta täyteen. <3

17. Jos löytäisit 1000 (seteleinä), niin mitä tekisit niille? - Varmaan ensin selvittäisin, kelle ne rahat kuuluu ja veisin poliisilaitokselle jos omistajaa ei löydy. En uskaltaisi pitää itelläni noin isoa rahasummaa jos sattuisin sellasen löytämään. :D


18. Mikä kamera sulla on? - Nikon D3100 järkkäri. Ollut vähän yli vuoden jo käytössä, ja oon ite ainakin tykännyt tästä paljon!


19. Millaisessa talossa asut? - Punasessa tiilitalossa! Omakotitalo tää on. :)

20. Minkä väriset tapetit/maalatut seinät sulla? - Valkoiset maalatut seinät. Yks seinä on maalattu pinkiks ja yhdessä on valkoinen tapetti, jossa on hopeisia kukkia.

21. Millaisen tatuoinnin ottaisit? - JOS mulla ei olis kamalaa neulakammoa, ottaisin linnunsulan jompaankumpaan, tai jonkun ihanan tekstinpätkän kylkeen. <3

Kika Reichert

22. Missä maassa haluaisit asua? - Enköhän mä suomessa, ihan vaan siks kun kaikki läheisetkin asuu täällä. Mut jos saisin ottaa ne mukaani, niin jossain lämpimässä! Australiassa olis siistii asua. :)


Kiitti kaikille ketkä kysyitte multa juttuja! Toivottavasti saitte hyvät vastaukset kysymyksiinne.
Huomenna Vantaa kutsuu, ja yritän saada sen meikkivideon tehtyä teille huomenna!

2 kommenttia:

  1. heisss, liityin lukijaksi :)) käy kattomassa munkin blogia jos kiinnostaa! :> http://itssecret-isabellla.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. hihii kiva kuulla että liityit! :) Joo käyn tsekkaamassa!

    VastaaPoista