2/22/2012

Penkkarit!

Moikkamooi! Outoa, että viime postauksesta on viime postailusta jo viikko mennyt :O Aika menee kun siivillä, eikä oo millään ollut aikaa blogata, joten pahoitteluni siitä... :( Yritän skarpata tän blogin kanssa nyt taas !

Penkkarit oli ja meni, ja oli kyllä erittäin täydellinen ja onnistunut päivä. :) Heräsin jo kuudelta laittautumaan ja laitoin kaverillekin meikin ja tein toiselle kaverille kynnet päivää ennen penkkareita. :) Kovasti oli tekemistä ja kiirettä, mutta onneksi ehti päivästä nauttiakin. Päivä alkoi abigaalalla klo. 8 maissa, jolloin ensin harjoiteltiin sisääntulo yms ja sitten itse gaala alkoi. Siitä mentiin syömään koululle, ja sitten rekkoihin heittelemään karkkia lapsille. ;D Se oli kyl hauskaa ja olo oli ku isommallakin staralla kun sai ne lapsijoukot hullaantumaan :DD Sitten mentiin torille, jossa tanssittiin meidän abitanssi ja sieltä kodin kautta laivalleeeeeeee ;))

Laivakuvia mulla ei vielä ole, koska en ottanut omaa kameraa sinne mukaan. Sitten kun saan kavereilta ne laivakuvat niin teen erillisen postauksen niistä. :D Mutta tässä olis niitä penkkarikuvia, jotka iskä kuvasi kaikki. :)


Photobucket

Mulla oli seilorihenkinen asu penkkareissa. :) Miralla oli samantyylinen, mutta ei ollut ihan samanlaiset kuitenkaan. :D


Photobucket

Anskuthan ne siinä ;) Toinen ansku oli pikkumyy! Mä tein hänelle kulmat ja laitoin tekoripset, hihi. :)


Photobucket

Ryhmäkuvaaa. :) Onneks ulkona ei ollut paljoa pakkasta, vaikka rekassa meinasi pari kertaa kädet jäätyä hrr!


Photobucket

Näitä kuvia olis vaikka kuinka monia, mutta en viitsi kaikkia tänne lisäillä. Harmi kun toi takki peittää mun asusta melkein kaiken, niin en tiedä saako siitä hyvää kokonaiskuvaa.. Yrittäkää jotenkin hahmottaa!


Photobucket

Sisällä mulla oli tossa asussa ihonväriset sukkahousut ja valkoiset polvisukat. Ulkona en olisi tarjennut niin vähissä vaatteissa, joten vaihdoin ennen rekka-ajelua legginsit jalkaan. :)


Photobucket

Rekat lähti torilta koululle, ja siellä oli kyyti odottamassa kohti kotia. :) Ennen laivalle lähtöä kotona oli aikaa vähän yli tunti, jolloin ehdin just sopivasti vaihtamaan asua, korjailemaan meikkiä ja pakkaamaan vikat kamat laukkuun.

Oli muuten aika epätodellinen olo tuolla rekassa ollessa, kun on pienestä asti seurannut muita penkkareita ja poiminut karkkeja ja nyt sai itse olla tuolla niitä heittelemässä. :D


Photobucket

Sinne menee angry nerdsien rekka!


Photobucket

Kiitos kaikille mukanaolijoille kivasta päivästä <3 Vaikka olikin välillä stressaavaa ja kiireistä, mutta silti selvittiin ;D Laivalla ei onneksi tarvinnut enää stressata ja sai ottaa ilon irti elämästä! :)

Yritän laittaa ne laivakuvat mahdollisimman pian blogiin. Pahoittelut vielä, kun oli niin pitkä postaustauko.. :/ Ei vaan oo ollut millään aikaa bloggailla ja se harmittaa!

Kiitos kuitenkin kun jaksatte lukea mun blogia <3 Kohta jo 70 lukijaa hihi. :)

Heippa! :--)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti