1/31/2012

Voi kylmyys

Heijsan kaikki! Oon tässä jo parin päivän aikana kärsinyt kauheesta kylmyydestä noiden pakkasien takia.. Eihän siinä mitään kun on tottunu koko talven ajan semmoseen +-0 keliin, mutta nyt näiden 15+++ pakkasasteiden iskettyä yhtäkkiä on vaikee taas totutella pukemaan monta vaatekertaa ylleen että pysyis paikat lämpiminä. Ja loppuviikosta on vielä kylmempiä ilmoja tiedossa, eli niitä innolla odottaen. :D

Musta tuntuu myös siltä, että mun postaukset on käymässä kovaa vauhtia tylsiks ja oon tosi pahoillani siitä, mutta suurin osa mun ajasta on kulunut ja kuluu vielä kauan aikaa ylioppilaskirjotuksiin, mutta yritän parhaani mukaan keksiä tänne blogin puolelle postauksia. :) Siksi mä toivoisinkin, että te lukijat ehdottelisitte mitä haluatte mun blogissa nähdä! Kommentteja saa aina laittaa. :)

Esimerkiks tänään heräsin, tein aamutoimet, luin, kävin tunnin lenkillä Miran ja koirien kanssa ja sit menin salille, luin vähän lisää ja nyt istun tässä. :D Mun elämä kiteytyy kodin ja salin välille ja tottakai viikonloppuisin Esan kanssa. Mutta tiesin, että tää vaihe tulee joskus elämässä vastaan ja nyt on vaan keskityttävä lukemiseen! Huomenna taas sama rumba tiedossa.. Melkein haluaisin heittäytyä vapaalle ja karata mussukan kanssa jonnekki kauas lämpöseen ja unohtaa kaiken arkeen liittyvän!

Onneks tää päivä suju vähempien mutkien kautta kun eilinen ja loppuviikkoa päin ollaan kokoajan menossa, eli eiköhän tästä viikosta selvitä jotenkin. En kyllä tajua miten kaikki negatiivinen sattui eilisen kohdalle, mut onneks sellasia päiviä ei oo usein! Niitä tulee väkisinki olee elämässä ja niiden yli pitää vaan jotenki kiivetä. :D Onneks menneeseen ei ainakaa tarvii palata!


Mutta se siitä turinatuokiosta, tässä olis vähän kuvia tältä päivältä:


Photobucket
Lakkasin pitkästä aikaa kynnet! En oo viittinyt tekokynsiä laittaa nyt vähään aikaan, koska oma kynsi on mennyt aika huonoon kuntoon nii aattelin kynsien antaa levähtää hetken, ja sitten ehkä abiristeilylle vasta tehä jotku kivat tekokynnet.. :)


Photobucket
En saa tarpeekseni näistä ihanista talvimaisemista <3 Meidän piti mennä laskettelemaan torstaina päivällä, mut koska pakkasta on luvattu sillon melkein -20 nii tuskin ollaan menossa, koska ei noilla lukemilla tarkene rinteessä olla.. Harmittaa, koska olisin kovasti halunnut päästä laskettelemaan kun en oo tänä vuonna vielä päässyt.


Photobucket
Oli ihana käydä lenkillä tollasessa ilmassa! Tehtiin oikeen ekstra pitkä lenkki Miran kanssa kun oli taas niin paljon juteltavaa ja tolla säällä on ihana olla ulkona. :) Oli posket mukavan punaset ku tuli sisälle ja jalkoja kihelmöi, kun tuli vähän kylmä!


Photobucket



Photobucket
Mun pikku pez-kokoelma on saanut uuden tulokkaan hihi! Haluaisin noista semmosen ison vitriinin kokoisen kokoelman, olis aika siistiä ;D


Photobucket
Tältä mä näytin tänään: Hiukset nutturalla, naama meikitön ja kotivaatteet! :D Kaipaan jo meikkaamista, kun ei oo päässyt moneen päivään laittautumaan.. No viimeistään torstaina sitten. :)


Photobucket
Joo tosi kaunista tiedän :DD

PS. Tänään mun arvontaan ei saa siis enää osallistua, ja julkaisen voittajan täällä blogissa varmaankin huomenissa! Pidän peukkuja kaikille osallistuneille. :)
Heipat<3




2 kommenttia:

  1. Sullakin on tosi kiva blogi! ((:: Liitynpäs lukijaks ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että tykkäät! :) Ja tervetuloa vaan lukijaksi ;D

    VastaaPoista