1/29/2012

Kännykkäkuvia

Viikonloppu ohitse jälleen, plääh! Vietiin Esa juna-asemalle 7 aikoihin, ja nyt masistelen taas yksin kotona. Noh, torstaina taas onneksi kohti Vantaata. :) Viikonloppu meni mukavasti, nähtiin paria kaveria perjantaina ja katottiin niiden kanssa leffaa meillä. Muuten oltiin kahestaan mussun kanssa, saunottiin, ulkoiltiin ja oltiin vaan. Oli kyllä taas ihana vkl ja oottelen jo että nähään taas. <3 Ens lauantaina tuleekin jo 8 kuukautta täyteen meillä. Voi että kun aika menee nopeesti!

Kuvia ei viikonlopulta oo, koska mä en vaan jaksanu/viittiny mitään alkaa kuvailee ja mitään erikoista kuvattavaa ei oliskaan ollut. Löysin kuitenkin pari kivaa talvista kuvaa mun puhelimesta, ja aattelin ne tänne laittaa. Ja hei, uudistin mun bannerin tänää ja vaihdoin taustaakin muutama päivä sitten. Mitäs tykkäätte? :)


Photobucket
Ihana sää, kun ei oo pahemmin pilviä taivaalla ja lumista muutenkin. :) Vkl oli just tommonen sää, eikä voinu olla vaan sisällä :D Käytiin Esan kanssa joku 1h lenkillä, ja se piristi mukavasti.


Photobucket
Pakko myöntää, et on kyllä puhelimen kameraks melko tarkka tää iPhonen kamera. :D 5 megapikseliä tässä on muistaakseni, ja vois olla verrattavissa jopa digigameralaatuun!


Photobucket
Nää kuvat on viime viikolla otettuja, kävin lennin kanssa ulkoilemassa ni aattelin näppästä pihasta pari talvista kuvaa just ihanan sään takia.


Photobucket
Pitihän sitä vähän omaa nassuakin ikuistaa :D


Photobucket
Ihanasti lunta<3 Haluisin kovasti laskettelemaan, ja ehkä ens viikolla mennäänki käymään Messilässä, jeeee =) Oon lasketellu jostai 6 vuotiaasta asti, ja se on yks mun rakkaimmista harrastuksista talvisin. Olis ihanaa jos vois harrastaa sitä ympäri vuoden :D Mut en kyllä haluais silti ikuista talvea.


Photobucket



Photobucket
Semmosia talvikuvia. :)

Hei muuten, muistuttaisin vielä kaikkia että arvonta on voimassa tiistaihin asti, eli enää 2 päivää aikaa osallistua!! Toivoisin, että te ketkä ette oo osallistunut painakaa ystävällisesti tätä linkkiä: http://avecanniina.blogspot.com/2012/01/arvonta.html ja käykäähän osallistumassa!! :)

Kiitos kaikille jo osallistuneille!
Heippa♥




4 kommenttia:

  1. Mmmoi kiva blogi sulla, käy tsekkaa mun! :) www.hairsprayx.blogspot.com :D

    VastaaPoista
  2. hihii kiittikiitti, täytyypi käydä kattomas! (:

    VastaaPoista
  3. todella kiva uusi banneri! :) ja aivan ihania talvikuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos! Olin vähän kahden vaiheilla ton bannerin kanssa että tykkäänkö siitä vai en, mutta kun tein sitä melkein tunnin niin aattelin että saa kelvata. :D Kyllä mä alan siitä vähitellen iteki tykkäämään. :) Ihanaa kyllä kun on lunta ni saa otettua tosi kauniita kuvia luonnosta<3

    VastaaPoista