1/21/2012

Sushi night!

Heippa kaikki! :) Eilen tehtiin Esan kanssa sushia, koska mun on koko viikon tehnyt ihan kamalan paljon sitä mieli. Haettiin kaupasta kaikki tarvikkeet ja työnjako meni siihen malliin, että mä hoidin sen sushintekopuolen ja Esa otti kuvia. ;) Sushista yleisesti sen verran, että en oo mikään raa'an kalan fani, mutta itse tehdyssä sushissa parasta onkin se, että saa ite valita mitä sisälle laittaa. :) Me käytettiin paprikaa, kurkkua, avokadoa, kanaa, katkarapuja ja tonnikalaa. Tuli kyllä tosi hyviä kun noilla aineksilla tehtiin, naminam <3

Ja ei oo muuten mikään pikku juttu tehä sushia ite! Yhteensä aikaa meni joku 1.5-2 tuntia, kun riisiä piti keittää aika kauan, sitten riisin piti antaa hetki jäähtyä, paistaa kanat, pilkkoa vihannekset ja sitten vielä laittaa kaikki kokoon. Sushirullia ei oo kauheen helppo tehä ite, kun se rullan kierittämisvaihe on aika hankalaa.. Mullaki meinas pari kertaa mennä pipariks koko homma mut onneks osasin jotenki kyhätä oikeenlaisen näkösiä niistä. :D Oon vaan muutaman kerran tehny sushia ite, just sen takia ku siinä menee niin kauan aikaa.


Photobucket
Valmistuu valmistuu! Sushiriisi on normiriisiä puuromaisempaa, eli se tarttuu inhottavasti käsiin :D Käsiä piti pestä joka rullan teon jälkeen.


Photobucket



Photobucket
Jee ekat valmiina!


Photobucket
On se Esa hyvä valokuvaamaan ;) Tehtiin tosta soijasta ja wasabista kastike, joka on toooosi tulista!


Photobucket
Leikkausvaihe käynnissä.. Ja sormet säästy ehjinä, hatunnostot mulle siitä!


Photobucket
mmm <3 Tonnikalarulat oli molempien suosikkia!


Photobucket



Photobucket
Valmistumisen riemu! Eihän ne nyt ihan täydellisiä ole, mutta ainakin meille maistui. :) Ens kerralla kyllä mennään ravintolaan noita syömään, koska mä en ainakaan ihan heti jaksa uudestaan tota valmistusprosessia! ;D

Tähän loppuun haluisin vielä kiittää ja kumartaa kaikkia ketkä ootte osallistunut arvontaan! :) Kysymyksiä on tullut jo mukavasti, ja niihin vastailen sitten kun arvonnan voittaja on julkistettu. Muistutan vielä, että aikaa osallistua on 31.1 asti! Eli vielä on hyvin aikaa kaikilla osallistua.
Heippa<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti