8/12/2012

Räpsyttimet

Moikka! Viikonloppu hurahti taas nopeasti ohi. Esa vietiin tänään juna-asemalle, mutta keskiviikkona nähdään taas koska mennään porukoiden kanssa jälleen Helsinkiin ja pääsen samalla niiden kyydissä Esan luokse. :) Mulla on koko keskiviikko päivä aikaa olla helsingissä ennenku meen Esalle, koska se on töissä niin nään ehkä mun parasta kaveria jos ehditään. :)

Mutta mennäämpäs postauksen varsinaiseen aiheeseen! Elikkä, kuten oon jo aijemmin kertonut, omistan sellaisia liimattavia ripsitupsuja muutamankin pakkauksen kun ollaan äitin kanssa niitä melko ahkeraan ostettu ja käytetty. Itse mä käytän niitä vain muutamaa yleensä, kun omat ripset on meikattu niin ne antaa mukavaa lisäkorostusta ripsille. Mutta tottakai pesen aina joka ilta meikit pois, niin tekoripset lähtee siinä samalla, kun meikinpoistoaineella pesee. Äitille tosin laitan aina ripset sillein, ettei sillä ole ollenkaan meikkiä eikä se tarvitsekaan silmiin mitään kun sillä on ne ripset. Noh, nyt ajattelin tehdä omille ripsille samoin että laitan ne ennen mitään meikkiä ja kokeilen ihan huvikseni miten pitkään ne pysyy. Eipähän tarvitse ripsaria ja rajauksia hetkeen laittaa, jos nämä nyt pysyy mun päässä pidempään kun muutaman päivän. :)



DSC_2600  
Tälläiseltä ne nyt näyttää sitten. :) Sori tosi huonolaatusista kuvista, mutta nää on sisällä otettuja huonossa valossa illalla niin en oikeen parempia pystynyt ottamaan. Mutta mun mielestä nää on ihan kivat ja tulee ainakin paljon halvemmaksi kuin ripsienpidennykset. Yksi tollanen pakkaus pyörii siinä 8-10 euron hintaluokassa, ja noissa tulee yleensä liimat mukana, mutta jos haluaa että noi oikeasti pysyy niin kannattaa ostaa DUO-ripsiliimaa, joka maksaa jotain 12 euroa muistaakseni.. Siitä liimasta kyllä riittää moniin moniin ripsiin. :D Ja nää ripset voi olla ehkä vähän hellävaraisemmat omia ripsiä kohtaan, ettei ala omat ripset lähtemään näiden mukana pois. Itse en ainakaan oo käytössä huomannut että omat ripset pahemmin kärsisi näistä.


DSC_2608-1  
Mulla on kolmea eri kokoa nyt silmissä ja yleensä noissa paketeissa onkin kolme kokoa, mutta noita voi ostaa myös vain yhden koon pakkauksissa. :) Eli pitkiä on silmän ulkonurkassa, keskellä on mediumeita ja lyhyitä sisänurkassa. Itse omistan seppälän, makeup storen, dependin sekä iberon merkkisiä paketteja. Näistä parhaimmaksi on ehkä osoittautunut iberon tai dependin ripsitupsut. En tosin tykkää, kun dependin pakkauksessa tulee semmoisia tositosi pieniä vähän ripsienpidennyksienkaltaisia tupsuja enkä osaa itse ainakaan käyttää niitä. Mutta laadultaan ne ovat muuten kaikista parhaimmat. 



DSC_2613
Ja juu noista kyllä näkyy vähän noita liimoja ja muutenkin jos läheltä katsoo, niin huomaa kyllä ettei nämä ole todellakaan samanlaiset kuin ripsienpidennykset. :D Mutta jos kiinnostaa, niin suosittelen kyllä kokeilemaan! Halvempi vaihtoehto ripsienpidennyksille, vaikka nuo on kyllä monta kertaa hankalemmat laittaa kun tekoripset. Harjoitus tekee mestarin! Ja käyttäkää ihmiset DUO-ripsiliimaa, se on 1000 kertaa kauppojen tavallisia ripsiliimoja parempaa! En suosittele mitään läpinäkyviä extrasuperhyper liimoja, sillä ne tuppaa olemaan liian voimakkaita ainakin mun silmilleni!



anskumuokkaus  
Tässä vielä pari kuvaa, jotka otin muutama päivä sitten. :) Ja näissä kuvissa ei siis ole vielä noita ripsiä mistä juuri puhuin. :D



anskumuokkaus3  




anskumuokkaus2
Jos jäi jotain kysymyksiä noista ripsijutuista niin kysykää ihmeessä!

Heidå<3

2 kommenttia:

  1. Oi upeat ripset sulla. :) Löysin hetki sitten blogisi, ja liityin heti lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! :) ja kiva kuulla että liityit lukijaksi :))

      Poista