8/20/2012

En keksi otsikkoa

En oo nyt mitenkään luovalla tuulella, siksi en keksinyt ees otsikkoa blogiin. :D Mutta joo taas yksi viikonloppu takana ja uusi viikko aluillaan. Blogin puolella on ollut melko hiljaista, koska en ole jaksanut/ehtiny päivitellä täällä. Menin tosiaan helsinkiin keskiviikkona porukoiden kyydillä ja näin siellä Miraa. Mentiin käymään parissa kaupassa ja zarasta lähti pari juttua mukaan. :) Käin subissa syömässä ja Esa tuli keskustaan sitten kun se pääsi töistä ja meniin yhdessä niille. Viikonloppuna tuli kokkailtua ja nautittua kullan seurasta. :) Seuraavan kerran nähdäänkin vasta lauantaina sitten.


DSC_2567-2  
Itse tehty kana caesar salaatti. Maistuu 100 kertaa paremmalta kun valmiina ostetut. Suosittelen kokeilemaan. :) Tähän tarvitsee salaattia, rucolaa, kanaa, parmesaania, krutonkeja ja caesar kastikkeen, me ostettiin esan kanssa valmiskastike ja se oli hyvää.



DSC_2568-2  




DSC_2573-2  
Jälkiruuaksi maailman parhaita mustikkamuffinsseja. :) Linkittäisin reseptin tähän jos mulla olis tiedossa miltä sivulta tää on.. Tehtiin tää meinaan Esan kotoa löytyneestä ohjeesta..



DSC_2576-1  




DSC_2582-1  
Ja aamupalaksi maailman parasta munakokkelia! Anthony Bourdainin reseptillä. Tämän tekoon tarvitaan:
Kananmunia 2-3kpl
Pekonia
Smetanaa 2 rkl
Ruohosipulia
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Pekonit ja kananmunat paistetaan pannulla kypsiksi ja maustetaan suolalla ja pippurilla. Smetana ja ruohosipuli sekoitetaan keskenään ja lisätään joukkoon juuri ennen tarjoilua. NAM


DSC_2585-2  
Teki mieli maistaa jotakin eksoottista hedelmää, ja päädyin sitten tähän. Eli Pithayaan. Ajattelin että tämä maistuisi todella makealle, ehkä samalle kun kiivi. Karu totuus oli kuitenkin se, ettei tuo maistunut juuri miltään.. Kiivin tapainen koostumus sillä kuitenkin oli mutta maku oli kuin vettä olisi juonut. :(


Tänään mun kaveri tuli meille ja värjäsin sen hiukset. En siis ole mikään ammattilainen näissä hiustenvärjäilyissä, mutta kavereille olen muutaman kerran värin laittanut päähän. :)



DSC_2600-2
Alkutilanne oli siis tämä. Ja pääasiana oli se, että punaisuudesta piti päästä eroon. Käytettiin värjäämiseen 2 pakettia garnieria, sävy taisi olla Ebony. Luulin aluksi että yksi paketti riittäisi, mutta se riitti juuri ja juuri tyveen. :D



DSC_2603-1
Ja tässä lopputulos. :) Tyytyväisiä oltiin molemmat lopputulokseen ja sain kehuja, että olen parempi värjäämään kuin parturit... :D No tuskimpa sentään!


Tässä olis vielä ne Zaran ostokset!
DSC_2607  




DSC_2611-2
Superihana t-paidallinen nahkatakki, jonka oikea hinta oli 65,95 euroa mutta se oli alennuksessa VAIN 19,90. Olis ollut synti jättää se roikkumaan kaupan hyllylle. Ja väri oli just mun tyylinen. <3



DSC_2613-2  




DSC_2614
Sitten vielä aivan superihanat jegginsit, näilläkin oli hintaa vain 22.95 jos oikein muistan. Yllätyin oikeen, että miten zarasta löytyi näin kivoja ja halpoja vaatteita kun yleensä siellä käydessä hinnat ovat reilusti 50-70 luokkaa kaikissa vaatteissa. 



DSC_2616-1  




DSC_2634
Lakkasin kynnet eilen illalla. Melko tylsä yksivärinen lakkaus mut ei iskenyt inspiraatiota alkaa hienompia tekemään. :D Kasvamisprosessi on vielä kovassa vaiheessa, mutta hyvin nuo on pitkinä pysyneet. :))



kojhojojojojo  
Laitoin tänään aamulla ripset kuntoon, sillä vanhat ripset tippui viikonloppuna pois. Hyvin ne silti säilyi melkein viikon.:)



kokokokl  




kpkpkp
Itse näytin tänään tältä. 


Melko sekava postaus, mutta tässä oli mun ke-ma pähkinänkuoressa. :D Huomenna meen kavereiden kanssa kahville ja saa nähdä keksinkö muuta tekemistä. :)) 
heippa <3

8 kommenttia:

  1. Hei. :) aattelin täällä kertoo sulle, mitä mieltä ihmiset oli hiuksista. Äiti ihmetteli näin tummaa väriä. Henna ja Wennu tykkäs. Tomppa rakastu; se vaa haisteli, hiplaili ja kehu näitä hirveesti. :>> mulle tärkeintä onkin, et ite oon tyytyväinen näihin, mutta tompan mielipideki on tärkee, kun sehän näitä joutuu kuitenki suurimman osan ajasta kattelee. Että hyvin onnistu, kiitos tosi paljon<3 saat ehdottomasti joku toinenki kerta värjätä nämä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe aijaa :)) No mut kiva kuulla että siitä tykättiin :D! Ja ei kestä <3

      Poista
  2. hei onko noi sun laittamat ripset semmoset yksittäiset irtoripset mitkä laitat liimalla kiinni vai? :) ja käytätkö sä ihan tavallista liimaa vai miten noi pysyy niin kaua? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on semmosia ripsitupsuja, mitä löytyy melkein joka kosmetiikkakaupasta. DUO-ripsiliimaa oon ite käyttänyt, että sillä pysyy tosi pitkään. :) Mut jos silmiin menee vettä hirveesti esim. suihkussa, niin sit ne kyllä varisee tosi nopeasti pois et sitä kannattaa varoa. :D

      Poista
  3. omm ku on hyvän näköinen salaatti !

    VastaaPoista
  4. ihan älyttömän kaunis olet tossa viimisessä kuvassa:)

    VastaaPoista