8/13/2012

Monday with my bestie

Olin tänään parhaan kaverini Miran kanssa, ja oli kyllä ihana nähä taas pitkästä aikaa! Meidän piti jo viime viikolla nähdä, muttei valitettavasti saatu aikatauluja sopimaan yhteen niin piti siirtää tähän viikkoon. Nähdään ehkä uudestaan keskiviikkona helsingissä, jos saadaan se onnistumaan. :) Kävelin aluksi Miralle ja ihastelin sen uutta läppäriä, voi että se on hieno! Mäkin haluun. :DD Ja sitten lähdettiin siitä autolla käymään kaupungissa. Kierreltiin kirpparilla ja seppälässä ja käytiin mäkissä jätskeillä. Tultiin vielä nopeesti käymään tässä meillä ja lakkasin Miran kynnet. Niistä tuli ihan yksiväriset niin en viittinyt alkaa kuvailemaan niitä. :) Oli kyl ihana nähdä parasta kaveria taas! <3


Mun päivän asu näytti tältä:



DSC_2596aaa
Huivi: Seppälä
Paita: KappAhl
Farkut: GinaTricot
Laukku: Guess
Kengät: Andiamo



DSC_2598aaa




DSC_2602aaaa




DSC_2605aaa
Ripset on pysyny tosi hyvin, vaikka oonkin 2 kertaa jo käynyt suihkussa ja nukkunutkin näillä. :)) Toivottavasti pysyy yhtä hyvin vielä ainakin viikon!



DSC_2573-1  
Tälläset korut mulla oli kädessä. :)
Sormus: GinaTricot
Timanttirannekorut: Glitter
Piikkirannekoru: GinaTricot


DSC_2610  
Sain miralta myöhästyneen syntymäpäivälahjan. :)) Noh parempi myöhään kun ei milloinkaan! Toi iittalan astia on tosi kaunis. <3



DSC_2612-1  
Tein myös eilen illalla uudet kynnet! Vähän simppelimmät mitkä mulla viimeks oli. Eli noi tossa alhaalla. :D



IMG_1184
Nää oli superihanat, ja näihin menikin ihan superpaljon aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä nää. :DD En kyl ihan heti uudestaan samanlaisia jaksa tehdä. :) Kokeilin ekaa kertaa ees tehdä itelleni tollasia lippukuoseja ja ekaks kerraks ainakin omasta mielestäni onnistuin ihan hyvin.. :)



Tähän loppuun vielä kaunis kappale, jonka vasta löysin. :) Niin ihana melodia, ja ihanat drake ja rihanna. <3


Hyvää viikonalkua kaikille ja niille, keillä koulu on alkanut tai alkaa niin tsemppiä! <3

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin joku viikko sitten ja oon jaksanut selata sen melkein loppuun asti! Harvoin löytää näin mukavia blogeja..:) Aion varmasti seurata sua jatkossakin, vaikka en itse kirjottelekkaan :) Eniveis tosi kiva blogi ja siitä vielä enemmän plussaa, et on näin paljon kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten kiva kuulla! :)) Tulimpas hyvälle tuulelle tästä kommentista, hih. C:

      Poista