9/02/2012

Taas ihana viikonloppu takana

Moikka kaikki! :) Tänään tulin kotiin Vantaalta ja haluisin sinne heti takas.. :D Noh mulla on velvollisuuksia hoidettavana, kuten huomenna työhaastattelu! JEE pitäkää peukkuja. :)) Haluan enemmän kun mitään muuta saada töitä ennen kun lähden opiskelemaan, mikä toivottavasti tapahtuu tammikuussa.. Ja rahalle on tietenkin tarvetta!

Viikonloppu meni liian nopeasti, mutta tehtiin kaikkea kivaa kullan kanssa. :) Kuvia ei kauheen paljoa oo, koska en jaksa yleensä viikonloppuisin alkaa mitään kuvailemaan. :D Haluan vain viettää laatuaikaa Esan kanssa. <3 Mut tässä olis nyt viikonlopulta pari kuvaa!



Photobucket
Okei huijasin vähän nää kaks ekaa kuvaa ei oo viikonlopulta mutta löysin ne mun puhelimesta nii laitoin ne sitten tänne khehee. :))



Photobucket



DSC_2567-3  
Meillä oli Esan kanssa pizzapäivä!! Tehtiin 3 pizzaa ja voi että ku tuli hyvää. :)) Esan äiti kyl vähän autto meitä koska se teki ton pohjan. ;DD Mutta muuten tehtiin ite Esan kanssa. 



DSC_2580-2  
Vasta uunista tullut. <3 Mun mielestä pizza on parempaa seuraavana päivänä siitä kun on tehnyt sen. En tiiä miks mutta mä vaan pidän siitä kun se on ollut jääkaapissa yön yli ja sit laittaa mikroon ni ah. <33 Ehkä ne maut imeytyy sit paremmin tai jotain? :DD Täytteenä meillä oli mm. jauhelihaa, herkkusieniä, ananasta, kinkkua, pepperonimakkaraa ja mozzarellajuustoa. :) 



DSC_2570-3  




Photobucket
Esan äiti oli ostanu stockalta meille nuo Jean Paul Gaultierin suunnittelemat colapullot. :)) Ihan normaalilta light colalta maistu, mutta toi pullo on kyllä tosi hiano!



IMG_1235




IMG_1237
<3 Tennarijalat



Photobucket
Käytiin eilen kattomassa Tie pohjoiseen leffa flamingossa. Aika perus suomalainen leffa, en oikeen keksi muita sanoja kuvailemaan sitä. :D Odotin ehkä vähän enemmän, mut tää on aika yleistä varsinkin suomalaisten leffojen kohdalla. Ihme kyllä, teatteri oli ihan täpötäynnä porukkaa!



Mutta käykää ihmeessä kattomassa jos kiinnostaa! :) Ite ainakin tykkään suomalaisista leffoista vaikka ne melkein kaikki meneekin saman kaavan mukaan. :D

Mutta semmonen viikonloppu mulla oli. :) Huomenna startataan taas uusi viikko ja uudet seikkailut! 

Hyvät viikonalut kaikille. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti