9/25/2012

Lahtishopping!

Moikka! :) Olin tänään kaverin kanssa lahdessa käymässä ja sieltä löyty pari kivaa juttua. :) Mun päivä alko sillä, että puhelin pirisi koko aamun viesteillä enkä sit saanut nukuttua joten nousin vähän 10 jälkeen. Laittauduin rauhassa koska oli aamulla hyvin aikaa ja lähdin hoitamaan taas niitä äitin työkaverin lapsia. Sieltä lähdin sitten suoraan kaverin kanssa Lahteen, jossa loppupäivä menikin joutuisasti. :D Huomenna mulla on töitä 8-15, joten pitää nousta ajoissa sängystä! Möö ei saa nukkua. :DD



DSC_2572-1  
Autoposeeraus! :D Käytiin kans jossain lahden kirpparilla, olikohan sen nimi lanttila? Mitään ei kyl löytynyt.. :/ En ikinä löydä kirppareilta mitää!!



DSC_2577  
Tonne tonne! Olin innoissani kun en pitkään aikaan oo ollu shoppailemassa. :DD



IMG_1326
Hän sovittelee.. Toi oli tooosi kiva neule, mutta omistan melkein samanlaisen itse niin en viittinyt ostaa sen takia :P Tuo neule löytyy KappAhlista hintaan 19.90!



IMG_1325
Hän sovittelee part. 2 Tämä vilan sininen paita oli kyllä aeka ihana. ;)



IMG_1324
Yritin kuvata takana olevia nappeja mutta ilmeisesti en onnistunut siinä :DD



DSC_2582-1  
Pari juttua tarttui kaupoilta mukaan, ja tässä niitä! :)



DSC_2586  
Cubukselta ihana oloasu. :) Oon jo pitkään ettinyt tommosta huppari housu yhdistelmää ja vihdoinkin löyty! Molemmat kappaleet maksoi 19,90 eli ei ollut hinnalla pilatut. :)



DSC_2588-2  
Cubuksen 1v synttäritarjouksena oli, että ota 3 maksa 2 niin valitsin ton vasemmanpuoleisen korun sitten kaupan päälle. :) Normaalisti sillä olisi hintaa 9,90. Oikeanpuolimmainen koru on GT:stä ja sekin taisi olla kympin. :)



DSC_2592-1
Vilan ihanuuspaita lähti myös mukaan. :) Tämäkin maksoi sen 19,90. 



DSC_2593
Tuossa kuvaa niistä takana olevista napeista, joita en onnistunut pukuhuoneessa kuvaa :D



Käytiin sunnuntaina tyttöporukalla katsomassa leffa, Ted. Piti aluksi mennä kattoo magic mikeä mutta aikataulut ei sopinut kaikille joten valittiin toi tedi. :) Se oli kyllä hauska lehva ja ainakin ite tykkäsin! Alla oleva kuva on finnkinosta otettu koska muita kuvia ei illan aikana näpsitty :D

Photobucket


Nyt meen kattoo bb:tä ja sen jälkeen nukkumaan että jaksaa aamulla töitä :)
Heippa ja öitä. <3

2 kommenttia: