7/03/2012

Kysykää, mä vastaan!

Elikkäs nyt olis tiedossa kysymyspostaus, saatte kysyä mitä vain tietenkin hyvän maun rajoissa! :) Aikaa on kysellä siihen asti, kun teen vastaus-postauksen! Elikkä veikkaisin että joskus loppuviikosta sen teille väsään.


1487827-7-1340614635040_large


Kuulumisista sen verran, että olen ollut täällä Vantaalla ja käytiin viikonloppuna linnanmäellä. Sää oli melko pilvinen, mutta kuitenkin oli kivaa. :) Kuvia lintsiltä ei juuri ole koska en ottanut kameraa sinne mukaan, se olisi ollut vain tiellä laitteita kierrellessä.

Tumblr_m6a9fjllum1qmgj28o1_500_large


Ja oon todella pahoillani, etten ole vieläkään arvontaa ehtinyt pitää, sillä unohdin kuvata arvontajuttuni kotona ja olen ollut täällä vantaalla tosiaan torstaista asti, jotenka sitä on ollut vähän mahdotonta toteuttaa.. Jospa tällä viikolla saisin sen aikaseks kun tänään meen kotiin..

Tumblr_lfqmz26ncg1qdbbywo1_500_large_large


Mutta tosiaan, kyselkää!
Heippa <3

10 kommenttia:

  1. Mikset maininnut sun blogissa mitään siitä, kun lähetin sulle pääsiäisen aikoihin postitse 3 barbapapa hahmoa joita sulla ei ollut :< halusin tehä kivasti ja yllättää mutten saanut ees kiitosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä ihmettä :O en ole saanut postissa ainuttakaan barbapapaa enkä edes tiedä mistä olisit mun osoitteen löytänyt... Olet kyllä tainnut väärälle henkilölle lähettää ne. :(

      Poista
    2. En sun osotetta löytänytkään vaan esan. Harmi kun ne ei tullu :<

      Poista
    3. Esa on kyllä saanut kirjeen kautta kolme barpapapaa, mutta koska siinä kirjeessä luki vain mun nimi eikä muuta niin aateltiin että Esan äiti tai joku tuttu on lähettänyt ne. Siinä ei ollut edes osoitetta niin miten on mahdollista että oot sen kirjeen lähettänyt ellet oo joku tuttu? ;D

      Poista
    4. Siinä luki osote normaalilla puolella missä on myös postimerkki :) sun oma nimi oli sillä puolella mistä kirje avataan! Enkä ole mikään läheinen tuttu!

      Poista
    5. Aijaa no me ollaan sit Esan kanssa sokeita :D kiitos hei hirmuisesti tälleen jälkikäteen :)

      Poista
  2. mikä on parasta kesässä ja talvessa ?
    h&m vai gina
    parsiisi vai nyki
    lempiruoka
    lempiväri
    lempijuoma = alkoholiton ja alkoholillinen
    mikä on parasta esassa
    miten te tutustuitte esan kanssa
    3 hyvää ystävää

    ps ois kiva jos tekisit tän videon muodos :)

    VastaaPoista
  3. kahvi vai tee?
    minkälainen oilisi sun unelma häämatka?
    mikä saa sinut vihaiseksi?
    lempi artistisi/bändisi?

    VastaaPoista
  4. ehtiikö vielä kysyä? jos joo, niin toistan tän = kuinka pitkä sä oot ? (:

    VastaaPoista