7/04/2012

Asu+ostokset+ARVONTA

Heippa kaikki. <3 Viikon eka työpäivä selätetty ja huomenna vielä! :) On kyllä ollut ihanan lämmin viikko voij että, kumpa ilmat pysyis yhtä ihanina jatkossakin! Varsinki sillon ku mun loma alkaa. :D Töiden jälkeen näin Emmiä ja käytiin kirpparilla ja sittarissa. :) Ja mun nellyn paketti saapui eilen postissa, joten senkin sisällön näätte pian. Sekä se arvonta. Vihdoin ja viimein sain sen aikaseks, jee! Siitä ohjeet kans alempana!

Mut eipä mulla sen ihmeempää kerrottavaa oo tästä päivästä. :) Huomenna vasta 10 töihin jee, ja jos mulla ei oo vielä perjantaina töitä niin loma on alkanut. <3




DSC_2129
Asu näytti tänään tältä! :) Tyhmän näkönen naama kun oon töissä koko päivän ollu. =(




DSC_2131
Toppi: Nelly.com
Farkut: Ginatricot
Ballerinat: Saatu
Laukku: Seppälä
Korut: Guess & Glitter



DSC_2138




DSC_2142
Hiuksetki ihan sekasin kun päivän ponnartilla ollut. :D hehee



DSC_2148
Mitäs tykkäätte asusta? =)



DSC_2156
Tossa vielä käsikoruja läheltä!



DSC_2166  
Sittarista ostin itelleni vähän lisää kosmetiikkaa. :) Ripsari oli lopussa niin piti ostaa uutta sitten. Ja kynsilakkakokoelma kasvoi parilla yksilöllä. :) Laitoin tota rimmeliä jo varpaankynsiin, ihanan pirteen värinen. ;D



DSC_2169  
Kirpparilöytö! 2 euroa vaan. :D Noi on kyllä aika kivat ja kun halvalla sai niin lähti mukaan. ;)



DSC_2174
Ja tuossa ne nellyn paketissa olleet jutut. :) Toppi olikin jo tänään päällä! Tilauksessa oli vielä rintsikat mutta niitä en alkanut tänne kuvaamaan. :D





>>ARVONTA!!<<
Elikkäs tässä tulis nyt sitä arvontaa 100 lukijan kunniaksi. :) Lue tämä teksti huolellisesti ennenkuin osallistut!!
Hyväksyn vain mun blogini lukijat arvontaan.
Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen. Kommenttisi tulee sisältää mielipiteitä mun blogista ja olisi kiva jos ehdottaisit samalla millaisia postauksia haluat nähdä blogissani. :) 
Osallistumisaikaa on tästä hetkestä eteenpäin tasan viikko. Eli ensi keskiviikkona todennäköisesti julkistan voittajan ja laitan hänelle sähköpöstia, joten laita kommenttisi loppuun myös sähköpostiosoitteesi.
DSC_2158
Ja tällasia juttuja olis luvassa voittajalle. :) Tehohoitoa Glissiltä hiuksille ja ihania korvakoruja!



DSC_2160
Glissin hoitosuihke, joka toimii siis ihan hoitoaineen tapaan. Tätä suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja jätetään se päähän. Hoitosuihke sitältää nestemäistä keratiinia joka vahvistaa ja korjaa hiuksia. :) Itse suosin ainakin tosi paljon hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Tällä hetkellä mulla ei valitettavasti oo itelläni käytössä kun poispestäviä hoitoaineita, mutta haluisin kyllä omistaa tällaisen. :D



DSC_2162
Sitten glissin toinen tuote, eli hiusöljy. Tämä myös ravitsee hiusta ja antaa niille kiiltoa. 1-2 painallusta riittää ja tätä voi lisätä sekä kuiviin, että märkiin hiuksiin. Olen kuullut tästä öljystä paljon hyvää, joten voisin myös itse joskus ostaa tätä kokeiluun. Nyt mulla on käytössä kevin murphyn hiusöljy ja oon kaveerannut sen kanssa tosi hyvin. Sitä kun laittaa aina föönaamisen jälkeen niin kuivahkon näköiset hiukset muuttuu hetkessä ihanan kiiltäviksi ja pehmeiksi. :) 


DSC_2164
Ja sitten vielä korviksia ! Itse olisin varmaan ominut nää omaan käyttöön mutta koska en omista lävistyksiä ollenkaan, niin ei tulisi käyttöä näille. :D Ja vaikka sinulla itselläsikään ei olisi korvissa reikiä, niin tosta riittää lahjotettavaksi monelle kaverille. ;) 

Semmoisia juttuja on mulla arvonnassa! Osallistukaa ihmeessä. <3
Ja muistakaa kysymyspostaus alempana. ;)

14 kommenttia:

  1. Sun blogi on kiva, tykkään kun perehdytät meitä lukijoita sun ja esan suhteeseen! On mielenkiintoista ja ihanaa nähdä kun teillä menee hyvin :) Tausta on ihana, kuten myös tuo bannerikin.. :)

    nyberg.irene@gmail.com

    VastaaPoista
  2. sun blogi on yksi mun lemppareista :) kirjotat aina niin kivan pirteästi ja ulkoasukin on tosi jees. :)

    memmi91@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Monipuolinen ja ihana blogi sulla! Hmmm joku sellanen postaus olis kiva missä testaat esim. hiustuotteita tai jotain (:

    nenna91@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. blogis on mun yks lemppareista :) tee joskus sellai päivä kuvina postaus :)
    jonsquh@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. blogis on ihana sisällöltään! uuus videopostaus ois kiva ;)

    jenica.m@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Blogisi on kivan selkeä ja tekstiä on juuri sopivasti :)
    sanna-yh@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Tykkään blogistasi sen takia, koska jaksat bloggailla säännöllisin väli ajoin ja blogisi ulkoasu miellyttää ainakin minun silmää. Myös postauksesi sisältö on aina hyvin mielenkiintoinen. Videopostauksia olisi kiva saada vähän enenmmän! :-)

    sarurawr99@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Löysin blogisi vasta äskettäin (katsoin jonkun videosi) ja pakko sanoa että on ihana.. Olen sitä kolunnut jo läpi ja se on ihana.. + oot todella nätti!

    jonsku1999@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Sun blogi on tosi kivaa luettavaa, kun kirjotat kiinnostavia tekstejä ja ulkoasu on tosi tyylikäs !! Kattelin vähän aikaa sitten jotain videoita youtubesta ja löysin sattumalta sun videot ja tykkäsin tositosi kovasti !!!!! Ja pyysit myös kerrontaa millasii postauksii toivois, no... mie ainaki toivoisin esim. postausta mis kerrot sun lempivaatteista :)


    jutta.ekman@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. sun blogi on tosi hyvä kirjotat selkeesti ja ihanaa kun teet välillä videoitakin :) ja toivoisin että tekisit videopostauksia enemmän :)

    ida.nurminen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  11. sul on kiva tyyli & kiva ku teet videopostauksiiki :) ja videopostauksii vois olla enemmä (:

    mmatsku97@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. sun blogi on yks mun lemppareis,kirjotat selkeesti,postaukset on kivoi ja tykkään myös tosi paljo ku teet välil videopostauksiiki! :) mut olis kiva jos tekisit videopostauksii enemmä :))

    eveliina@live.fi

    VastaaPoista