7/20/2012

Kuvia puhelimesta

Heipparallaa! Taas on viikko vierähtänyt viikonloppua lukuunottamatta, joka tuleekin meidän osalta olemaan yhtä menoa ja juhlaa. :D Huomenna on mun hyvän ystävän synttärit ja sunnuntaina serkkuni rippijuhlat. :) Eli huippukiva viikonloppu tiedossa!

Tultiin tänään junalla meille, eli oon siis ollut koko viikon Vantaalla. :) Bloggailut en oo kerennyt, koska mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut eikä oo tullut uusia kuvia kameraan. :D Joten keksin, että voisin lisätä tänne muutaman kuvan mun puhelimesta.

Ja arvonnasta sen verran, että ensi viikolla julkaisen voittajan. :) Koittakaa vielä hetki siis malttaa!



IMG_1123
Without makeup! En tiedä oonko ikinä julkaissut blogissa selkeää kuvaa jossa mulla ei ole meikkiä. :D Mutta tässä sellainenkin nyt olisi!



IMG_1115
xoxo<3 Mussun kanssa on niin ihana viettää aikaa. :) Ja aika kuluu nopeasti, vaikka ei olisi mitään erityistä tekemistä. :D



IMG_1131
Tänään kun tultiin kotiin, niin lenni oli saanut tälläsen päähänsä. :( Raukalla on joku haavantapainen juttu pepussa, niin tuo rinkula varmistaa sen ettei se nuole sitä haavaa. Voi mun pientä. <3



IMG_1133
Sitten tämän illan juotaviin ja ruokiin! Toi vadelmasiideri on parempaa, mutta ei toi mansikka'skumppa' pahaa ole. :) Ite vaan pidän enemmän makeista juotavista!



IMG_1134
Ja tortilloitaaa <3 namnam!



IMG_1135
Hitsi että toi punainen kastike on tulista! Meni kyllä siideri vikkelästi kurkusta alas tuon jälkeen. :DD



IMG_1137
Ja tässä tätä meikillistä versiota minusta. :) Tänään oli tuo vilan pitsintapainen paita päällä.



IMG_1139
Ja uudet kynnet väsäilin viikonloppua varten. :) Ihanaa, kun omat kynnet alkaa pikkuhiljaa kasvamaan. <3 Tekisi mieli ottaa tekokynnet, mutta taidan kasvattaa suosiolla omiani, pysyypähän hyvässä kunnossa. :)

Kivaa viikonloppua kaikille<3
JA ARVONTAAN SAA VIELÄ OSALLISTUA

2 kommenttia: