7/16/2012

Teletapit särkänniemessä

Julian kanssa mahtava viikko on nyt vietetty ja eilen tysty lähtikin kohti takas kohti Turkua. Ikävä tuli, toivottavasti nähdään taas pian. <3 Kuvia riittäisi vaikka muille jakaa, koska en ehtinyt bloggailla siinä välissä kun Julia oli meillä. Ei pidä hyvää yhteistä aikaa tuhlailla koneella istumiseen. :) Tulin eilen Esan kanssa tänne Vantaalle ja nyt oottelen, että mussu tulee töistä. :) Meidän piti lähteä aijemmalla junalla ja oltiinkin jo matkalla kohti juna-asemaa, mutta koska minä tyhmä unohdin rahapussin kotiin niin tehtiin u-käännös ja mentiin vasta myöhemmällä junalla. :D Noo ei se mitään, onneksi niitä junia kulkee tunnin välein!

Mutta tosiaan Julian kanssa oltiin särkänniemessä torstaina, ja tässä olis nyt kunnon kuvaoksennus siltä päivältä olkaa hyvä!




DSC_2234
Kun päästiin särkänniemeen, koko huvipuistoa valtas sade. Ei kiva. Noh mentiin ostamaan tuollaiset teletappiasut (sadeviitat) ja heti kun vetästiin ne päälle niin sade lakkas. :D Kolme euroa meni kankkulan kaivoon, mutta eipä tuo haitannut! Oli noista ainakin suojaa vesilaitteissa. Sade myös ehti runnella meidän meikit ja hiukset, joten hätäponnarit kiinni ja menoks!



DSC_2233  
Tornadoon piti päästä ensimmäisten laitteiden joukossa. Käytiin siinä yhteensä varmaan 4 vai jopa 5 kertaa. :D Eikä sade harmittanut ollenkaan! Paitsi ehkä ihan pikkuisen.



DSC_2245  
Angry Birds landissakin piti päästä käymään. Todettiin hetken päästä sen olevan ehkä hieman pienemmälle ikäluokalle suunnattu. :D Mutta yhteiskuva ängry birdin kanssa piti päästä ottamaan!



DSC_2247
xoxo!



DSC_2248  
Pelottava puu joka mun muistaakseni on joskus ollut jossakin muussa laitteessa kun olin pienempi. Ja ilme on sen mukainen mulla. :D Öö ja mites toi hiustyyli??



DSC_2250  



DSC_2269  



DSC_2270
Tyrskyyn jonottaessa alkoi aurinkokin paistaa. :) Piti ottaa neuleet pois ettei tule liian kuuma!



DSC_2275  



DSC_2300  
Riemuidiooteilla kädet ilmassa!



DSC_2281
Half pipessä käytriin 2 kertaa. :) Julia piti melkein pakottaa toisella kerralla mukaan, mutta onneksi suostui kuitenkin. ;)



DSC_2282
Taidekuvaajana toimi iskä!



DSC_2283




DSC_2286
Teletappiasut päällä vesilaitteissa ja säästyttiin kuivina weee!



DSC_2291  
Selitys päällä karusellissä. :D Oli pakko päästä tohon. Julia oli kateellinen, koska mun hevonen liikkui ja sen ei!



DSC_2295  




DSC_2303  
Uusi edustavampi yhteiskuva ystävämme ängry birdin kanssa. :D



DSC_2308
Näsinneula oli viimeinen etappi ja sitten alkoi kotimatka!


6 tuntia jaksettiin pyöriä laitteissa ja sitten oli edessä väsynyt ajomatka tampereelta kotiin. Herättiin jo 8 maissa aamulla, joten automatkalla nukahdeltiin pariinkin otteeseen. :D Mutta reissu oli kiva, varsinkin seura. <3

Arvonnasta sen verran vielä, että aikaa on osallistua siihen asti kun julkistan voittajan! Loppuviikosta varmaan arvon sen, joten olkaahan kuulolla!! Arvontaan pääsee tästä linkistä: http://avecanniina.blogspot.fi/2012/07/asuostoksetarvonta.html
Puoltuntia vielä niin mussu tulee kotiin, jee. :3
Heippa.♥

2 kommenttia: