7/06/2011

satamapäivä

Heippahei!
Mulla on ollu aika kiire tässä viime päivinä niin on postailut jääny melko vähäiselle. ANTEEKS. Kotiuduin eilen Vantaalta ja perjantaina olis tarkotus suunnata summer up festivaaleille =) Nää postaukset tulee nyt vähän rästissä mutta asialle en voi mitään.

Oltiin yks päivä viime viikolla Millan kanssa piknikillä rantapuistossa, joka on myös ns. satama :D Ostettii mansikoita ja herneitä ja oli mukavan lämmin päivä! Käytii myös rannalla koska mun oli pakko päästä uimaa.. Lämpöasteita oli varmaa lähemmäs 30. Mut hyvä niin, rakastan helteitä!

Kuvamateriaalia olis tässä:


Photobucket


Photobucket
Olipas hassunnäkönen mansikka :D

Photobucket


Photobucket


Photobucket
Tässä on syy minkä takia naamakuvia ei tän enempää oo!

Photobucket


Photobucket


Photobucket
Nää maisemat on kesäsin jotain niin ihanaa <3

Photobucket


Photobucket
Lähdettii Millan kanssa kävelee pois rantapuistosta ni vastaan tuli tollasta pumpulimaista juttua :--D näyttää ihan lumelta !

Photobucket


Photobucket


Photobucket
Mentiin rautatiesillalle ihailemaan lisää maisemia :) Käveltiin tuolta missä noita laivoja näkyy ja voin kertoa, että se oli ihan tuskaa kävellä siinä helteessä, vakka matka ei ollu ees pitkä. Sit meidän täyty viel mennä semmoset pitkät rappuset ylös. Kunnon liikuntasuoritus siis! Onneks tuolla ylhäällä kävi vähän tuuli et sai jotai viilennystä. Melkein teki mieli hypätä tosta sillalta tonne järveen!!

Photobucket
Milla ihailemassa!

Photobucket




Koitan saada vielä tänää illalla toisen postauksen valmiiks. Jos en kuitenkaa ehdi ni huomenna sit. Ja helsinkiostokset esittelen kanssa pikimmiten!
Moikka♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti