7/27/2011

Ripsiväriprotestointi

Okei elikkäs oon kuullut tästä Rimmelin uudesta ripsiväristä, jossa on kaksi päätä. Tekee kuulemma ripset extrasuperhyperihaniksi ja sitä on ylistetty monella eri sivustolla. Noh päätin sitte itse tuhlata 12 euroa kyseiseen tuotteeseen, koska pitäähän sitä nyt testata että onko kyseessä sellainen maailmaamullistava ripsiväri niinku lehdet ym. väittää.


Tässä olis kyseinen tuote:
Photobucket


Mun odotukset oli tosi korkealla, mutta ikävä kyllä jouduin pettymään:( Ripsiväri on perushyvä, mutta ei se poikkea kauheasti muista kokeilemistani ripsiväreistä. Mieluummin olisin ostanut sen kahdeksan euron klassikkoripsarini mitä käytän useimmin, mutta minkäs teet.

Listasin hyviä ja huonoja puolia kyseisestä tuotteesta ja tässä ne tulevat!

Ensiksi plussat:
Photobucket
+Ylemmästä ripsiväriosasta, jonka kuuluu lisätä pituutta, on mukavan pitkä eikä se kauheasti sotke ripsiä meikatessa.
+Vetäessä ripsivärikorkin kiinni, siitä kuuluu pieni napsahdus, josta tietää että se on varmasti sulkeutunut.
+Purkki on mukavan värinen ja kivasti suunniteltu.


Sitten miinukset!
Photobucket
-Pituutta lisäävästä osasta tulee liian vähän ripsiväriä ja sitä joutuu laittamaan hyvin monta kerrosta saadakseen halutun lopputuloksen.
-Volyymia lisäävästä osasta ripsiväriä tulee puolestaan liiankin paljon, ja olen monta kertaa joutunut ottamaan ripsivärit pois ja tihrustamaan ne uudelleen sillä toisella osalla.
-Volyymiosasta jää myös helposti paakkuja varsinkin yläripsiin.
-Ei antanut toivottua lopputulosta pidemmistä ja volyymikkaista ripsiväreistä. Ihan perus ripsari, en ostaisi toiste!


Mielestäni parhaan lopputuloksen tällä ripsivärillä saa, kun laittaa ensin tuosta lenght-osasta ripsiväriä ja sen jälkeen lisää pari kerrosta volyme-osasta. Kuitenkin volyymia lisättäessä on oltava hyvin varovainen, ettei ripset mene paakuille ja joudu aloittamaan koko hommaa alusta!

Mutta ei mulla muuta tällä kertaa :)
Moimoi<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti