4/20/2011

turku calling

Heippati!

Elikkä huomenna olis lähtö Turkuun! :) Juliaa näkee pitkäst aikaa, ihanaa♥ siit tulee ihan parasta, nähtii viimeks syksyllä eli kauan aikaa sitte! Oon siellä 3-4 yötä, koska nähää seuraavan kerran vasta kesällä ellei tuu muita mahiksia nähä, ku meillä on aika tyhmästi kaikki lomat eri aikaa paitsi nää tälläset mitkä on samaa aikaa kaikilla, mut onneks sentään ne!

Pahoittelen huonolaatusia kuvia, mut nää on vanhalla kameralla otettu joskus aaaajat sitte :D Tää kuva on edellis uutenavuotena otettu Julialta :)




Kesä ja rantsu, sitä odotellessa ;) tää kuva on meidän huudeilta.




Voi ei tästä on varmaa 2 vai jopa 3 vuotta aikaa ;D Ollaan Kustavissa Julian ja niiden porukoitten kesämökillä, ihana paikka kyl♥ Kuvassa näkyy muuten meri, se jatkuu tonne sivulle ja aukee siitä isoks :)


Okei sitten taas takaisin arkeen, kesä tulee wihii! :) Olin tossa yks aurinkoinen päivä kuvailemassa ulkona, koska kesä ja aurinko on parasta♥ Muokkaamattomia kuvia joudutte taas kestämään koneen takia. sorry.




toi on sisältä vielä :D







aurinko♥












Hiuksetki meni kerranki hyvin ^^



Asukuvaakin on (en muuten oo vielä löytäny sopivaa paikka, mistä asukuvat kuvata joten peiliteineily saa vielä toistaseks kelvata)

Tittidii!

Paita:Only
Liivi:Lainassa ellalta
Housut:Seppälä



Oltiin tosiaan siellä Anskun synttäreillä viikonloppuna, mutta koska mulla on nyt vähän kiire niin lisään synttärikuvat sitte paremmalla ajalla. Juhlat oli tosi kivat ja kiitos Anskulle kaikesta, oli ihan parasta! (:
Nyt mä lähen pakkailemaa turkureissua varten, koska lähen melkein heti koulun jälkeen, ja on kiiire jo! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti