4/01/2011

moi

AA JES vihdoinki! Elikkä siis moi, oon Anniina ja ajattelin perustaa blogin! Mulla on ollut täällä bloggerissa aijeminki blogi, mutta sen huonon menestyksen takia ajattelimpa tekäistä uuden. En kuitenkaan hae kirjottelullani minkäänlaista huomiota, teen näitä tekstejä lähinnä itselleni ja ystävilleni luettaviksi, mutta jos kiinnostaa lukea 17-vuotiaan höpötyksiä omasta elämästä ripauksella muotia, niin sitten go ahead.

Hmh pitäis varmaanki kertoa itsestään jotain. Elikkäs oon 17-vuotta ja käyn lukiota. Asuinpaikkaani en paljasta, sorry! Mutta Lahden lähellä asustelen. Mulla on maailman parhaimmat ystävät ja perhekin ihan mukava, tosin pikkuriidoilta ei vältytä koskaan. Ja joskus elämä on aika dramaattistakin ah ja voih! Että varautukaa vuodatuksiin. En tiedä miten blogista saisi tehtyä erityisen mielenkiintoisa enkä aijo tätä pahemmin mainostaakkaan. Suosio ei siis ole tarkoitukseni tällä kirjoittelulla.
Tyylistäni voisin sen verran kertoa, että en tykkää luokitella itseäni, enkä ketään mihinkään kategoriaan (lissu,gootti,rokkari jne.) vaan mielestäni jokaisella on oma tyylinsä :) Itse rakastan pastellisävyjä, pitsiä, kukkia ja kaikkea tyttömäistä =D Välillä taas käytän mustaa ja paljon koruja, joten tyylini vaihtelee. Tykkään näyttää erilaiselta.

Harrastuksistani voisin sen verran mainita, että käyn salilla 3 kertaa viikossa ja talvisin snoukkaan&laskettelen! Omistan myös nikon d3100 kameran, jolla tulee kuvailtua kaikki tämän blogin tulevat kuvat. Ja tottakai muoti on myös suuri harrastukseni! Shoppailu on myös tosi jees ;)

En mä varmaa tän enempää jaksa ruveta saarnaamaa mun elämästä, lisää tulee selville jos vain jaksatte lukea, olishan se kiva jos tuolla lukijoissa olisi enemmänki ku 1-2 lukijaa... (= Ainii ja tykkään kirjoitella tänne aina sillon ku on fiilistä ja aikaa, en tykkää asettaa itselleni mitään aikarajoja, että esim kerran viikossa kirjoitan. Välillä saattaa tulla pitempiäkin välejä, mutta sille en valitettavasti mahda mitään.

Jees, katsellaan jos seuraavaan postaukseen saisin oikee kuviaki.

♥:llä Anniina

2 kommenttia: