10/14/2011

Laukkuja

Ajattelin esitellä teille mun laukut! :) Niitä on melko paljon, ja otin kuvia vaan niistä laukuista mitä käytän useimmiten. En usko että mun tarvitsee täällä blogissa esitellä semmosia laukkuja mitä tuskin käytän. Mutta antaa kuvien puhua puolestaan! ;)


Photobucket
Tässä olis mun lempparilaukku, jota käytän enimmäkseen koulussa. :) H&M:ltä sen joku vuos sitte löysin ja tykkään edelleen!

Photobucket
Ostin kaverilta tän feikki burberryn veskan. Tää menee mukavasti kaupungilla koska toi ei kauheesti syö tavaraa. Hihna on vähän kulunut puhki ja pitäs keksii joku kiva konsti miten sen sais pysymään siinä kiinni!

Photobucket
Sitten vuorossa olis MicMacin ruskea laukku :) Viime syksynä muistaakseni tämän ostin. Käytin tätä paljon koulussa, mutta nyt se on enimmäkseen kaupunkikäytössä. Tilaa on paljon ja sen sisällä on kiva kuviointi jota en tietenkää muistanu kuvata..:D

Photobucket
Lähikuvaa kans!

Photobucket
D&G:n taas kerran, feikkilaukku jonka kaveri toi mulle Egyptistä. :) Tääkin oli koulukäytössä, mutta koska sisätilasta alko vähän kangas repsottaa niin käytän tätä nykyään vapaa-ajalla enemmän.

Photobucket
Olishan se kiva jos toi olis aito... :)

Photobucket
Perus tumman ruskea laukku. En oo tätä viimeaikoina käyttänyt mut kesällä käytin tätä tiheämpään tahtiin. :) Tää laukku on joku 2-3 vuotta vanha ja on ollut myös mun äidin käytössä.

Photobucket


Photobucket
GinaTricotin vaaleanruskea laukku. Tässä on muistaakseni myös pidempi hihna, jolloin laukun saa olkalaukuksi. :) Viime kesänä ostettu ja pidän kyllä!

Photobucket
Näyttääpä eri väriseltä tässä lähikuvassa :D Noh, oikeampi väri on tossa kuvassa mikä on kauempaa otettu.

Photobucket
H&M:n ruskea pikkulaukku. Käytin tätä yhtenään kaupungilla, mutta nyt sen käyttö on vähän jäänyt. Rehellisesti sanoen oon unohtanut tän olemassaolon :D ups! Vois kyllä taas alkaa käyttää.. :)

Photobucket
H&M:n pikkulaukku tämäkin! Menee kätevästi jos on joku pikkumeno ja haluaa ottaa mukaan vain puhelimen ja rahaa. :) Oon käyttänyt tätä paljon ja tää onki jo vähän kulahtanu.. pitäs jostain löytää uus samanlainen!

Photobucket
En muista tämän laukun alkuperää, mutta tää on muutaman vuoden vanha. Olkalaukku siis, pitkän hihnansa ansiosta. :) Käytän tätä varsinkin silloin, kun on sellasia menoja jossa ei tahdo mahtua käsiin paljon tavaraa tai pitää olla kokoajan menossa. Perus kaupunkilaukun kokonen. Olis ihana löytää samanlainen mutta mustana !


Siinäpä oli mun rakkaimmat laukkuni! Viikonloppuna en varmaankaan kauheasti ehdi postailemaan, mutta ens viikolla tulee taas postauksia tiheämmin. :) Esa tulee meille nyt viikoksi, kun sillä on se loma mutta yritän silti päivittää blogiani aina kun ehdin :D
Hyvää perjantaita ja viikonloppua kaikille! Heippa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti