10/05/2011

Kynsitutoriaali part.2 !


Heippa! Oon kerran aijemminki tehny kynsituton, ja koska mulla oli nyt koulun jälkeen aikaa, aattelin tehdä uuden :) Mun kynnet kaipaskin jo lakkaamista, sillä en oo niitä vähää aikaa ehtiny hoitaa :D

Photobucket
Tältä ne näytti alkuvaiheessa. Ei kovin viehättävää, eihän ;DD


Photobucket
Aluks laitoin mavalan tota vahvistuslakkaa, ku se pitää niin hyvin kynnen rakenteen ennallaa eikä kynsi lähde liuskaantuu sellai tyhmästi.


Photobucket
ompa mulla lyhyet kynnet. :(


Photobucket
Seuraavaks EyeCosmeticsin vaalenpunasta lakkaa. Toi on kivan väristä, mut se vois kyl olla vähän kirkkaamman vaaleanpunasta... :D


Photobucket
Sitten näyttää tältä

Photobucket
Sit olis vuorossa Wet n Wildin musta lakka. Nää on kivan halpoja ja niitä saa seppälästä ainaki. Ite ostan aina sieltä wet n wildin lakkoja :D


Photobucket
Elikkä vedetään kynnen keskelle tollaset viirut. Tässä tarvitaan vakaata kättä, ja multa meni aikaa oppia tehä tommonen suora viiva, ja kuten kuvasta näkee kaikki ei oo täydellisen suoria, mut ihan suht hyvin noi kyl onnistu !

Photobucket
Sitte laitoin paperin päälle vähän tota eyecosmeticsin lakkaa ja teen nuppineulalla kaikki tarvittavat kuviot. :D Se on kivan pyöreä ja tekee just oikeenlaisen tuloksen! Toi luomiväri ei liity kuvaan, se vaa pitää tota paperia sillee et se ei kohoa reunoista. :)


Photobucket
Tein pisteet sen mustan viirun keskelle, peukaloon tein 4 ja muihin kynsiin 3. Tässä vakaa käsi on kans tärkeetä :D Eikä nuppineulaa saa painaa liian kovaa kynttä vasten, koska muuten siitä jäljestä tulee liian iso ja se voi vahingoittaa mustaa lakkaa.


Photobucket
Lopuksi vielä Sally Hansenin kirkasta päällyslakkaa päälle. Toi lakka kuivuu tosi nopeesti, joten tykkään käyttää sitä :)


Photobucket
Kuvaa vielä kaikista jutuista mitä käytin


Photobucket
Kivat kynnet tuli ! Tykkään ainaki ite paljon :):)


Photobucket



Huomenna olis luvassa huonevideota jos vaa ehdin tehdä sen. :)
Elikkä siis huomiseen! Heips ♥

4 kommenttia:

  1. Tosi hauskat kynnet! (:

    VastaaPoista
  2. kiitoksia ! tykkään kanssa kovasti näistä (::

    VastaaPoista
  3. Tänään kans just postailin omista kynsistäni, jotka jokin aika sitten kävin kestolakkauttamassa! Kauhean kätevä tekniikka sekin.

    Kivat kynnet tuli sulle, ja blogisi on mukavaa luettavaa muutenkin! :))

    http://curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. aijaa, kuullostaa kivalta! voisin iteki joskus kokeilla kestolakkaa :) ja kiitos !

    VastaaPoista